blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

hondenfluisteraar

4 reacties
hondenfluisteraar

poof en ik zullen er aan moeten geloven, een hondenfluisteraar. alternatieven zijn er wel, poof naar het asiel of volstoppen met valium, maar die middelen zijn erger dan de kwaal. ik ben nu al een jaar bezig aan de hand van tips van mensen om haar gestoord gedrag als het onweert om te buigen. steeds doe ik nog dingen verkeerd. vandaag hoorde ik b.v. dat je je stem niet mag verheffen en dat deed ik dus omdat ik van een ander gehoord had, dat je dat moet doen. daarom denk ik dat er een professional aan te pas moet komen. het enige probleem zijn de financiën, maar daar vind ik ook wel iets op.

gisteren tijdens het noodweer las ik bij lientje dat ze aan ons dacht. ik had toen net 2 metalen flamingo's gered, die poof probeerde te slopen. eentje verloor zijn poten, ik heb de overblijfselen en de andere, die heel gebleven was, in mijn rolstoel gelegd. vanmorgen heb ik de poten weer aan het lijf gefrutseld, dat alles met 1 hand, waarop ik dan wel weer trots ben. ze staan nu weer op hun plaats, eentje is er ietwat verbogen. eind goed al goed.

nog even over mijn onderwerp van gisteren, dingen en beroepen, die uitgestorven zijn. muziekcassettes gebruik ik nog, ik heb nog een stereo met een dubbel cassettedeck, maar ik denk inderdaad dat die hun beste tijd gehad hebben. elpees daarentegen zijn nog bij lange na niet uitgestorven. er komt nog best veel muziek uit op vinyl, o.a. omdat de tegenwoordige d.j.'s graag werken met elpees. voor thuisgebruik zullen er inderdaad meer andere geluidsdragers worden gebruikt, alhoewel mijn dochter een paar jaar terug nog elpees liet importeren uit amerika.

11 september 1944, het bombardement op breskens, dat diepe wonden sloeg en nauwelijks geheelde littekens veroorzaakte. de aanslag van 11 september 2001 deed hetzelfde, alleen heeft dat invloed gehad op de hele wereld. die is voorgoed veranderd.

vandaag vooral denk ik aan michael, mijn overleden amerikaanse vriend. ik ga proberen me de leuke dingen te herinneren, die hij deed. zo stuurde hij me een recept voor snoepjes, die je alleen bij een lage luchtvochtigheid kan maken. kom daar eens om in nederland, haha. gisteren leek het wel of we onderwater leefden. alles voelde klam. en voortdurend dacht ik aan die snoepjes Smile

 

4 reacties

kijk je wel eens naar cesar milan? Het lijkt alsof hij probleemgedrag altijd kan ombuigen, wij kijken er graag naar (proberen het wel eens uit op onze poezebeesten, maar heb al gemerkt dat dat niet werkt...Lachend)

Het gebruik van LP`s wordt inderdaad nog veel door verzamelaars gedaan (rare zin). Hier staan ze ook nog op zolder, onder het stof, maar weg gaan ze niet
gimoli

11 September 2011 om 12:27

Arme Poof, arme jij ook. Het is ook iets dat blijft...een hondenfluisteraar..ik weet het niet. Ik weet ook niet of dat veel geld kost.

Ik heb absoluut niks met het weer, als ik vaak over schrijf ( wat ik niet weet en niet meer zal doen), is het omdat het vele mensen bezig houdt. Ik zit in huis, dus het maakt niet uit. Als het door de medicijnen kwam, zou ik schrijven over pijn ( wat ik niet wil)..ik sta stijf van de reuma, en ga deze week maar weer de reumatoloog opzoeken.

Bijzondere dag ja, ik kijk steeds bij het nieuws, of er niks gebeurd is. Ik zal blij zijn, als deze dag voorbij is.

Knap van jou, zelf je flamingo's repareren. Je bent een doorzetter Roos.

buitenkans

11 September 2011 om 13:24

ik wist niet dat het bombardement op Breskens op 11 september was....

goed om met een hand de flamingo te repareren, heel gedoe. zonde van Poof

dat hij last heeft van onweer. was het bij jullie ook zo erg? ben blij dat die

vochtigheid voorbij is, heb het spaans benauwd gehad. hart. groet Christel

Onbekend

11 September 2011 om 14:09

loempia met satesaus...of een broodje met quindingetjes.........misschien een kopje koffie....
C. Jansens

12 September 2011 om 09:01

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.