blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

moeilijk

2 reacties

a.s. zondag is de aanslag op de twin towers 10 jaar geleden. en er is geen ontsnappen aan, alle t.v.zenders, ook in belgië, besteden daar een week lang elke dag aandacht aan. ik vind dat heel moeilijk, maar blijf er toch naar kijken, omdat ik het nog steeds niet kan geloven.

elk jaar weer schrijf ik waar ik was toen ik het nieuws voor de eerste keer hoorde. op weg naar terneuzen, rijdend over de verkeersdrempel bij hoek, hoorde ik op de autoradio dat er iets was met het world trade centre, ik dacht toen aan dat in amsterdam. in terneuzen ging ik gordijnen kopen bij leen bakker, wachtend aan de kassa hoorde ik wat er werkelijk was gebeurd.

thuisgekomen zette ik de t.v. en mijn laptop aan. mijn msn stond roodgloeiend, ik had veel amerikaanse vrienden toen en een relatie met een amerikaan. al chattend keken we naar de beelden en werd het ons duidelijk dat de wereld en daarmee ook ons leven voorgoed veranderd was. 

eigenlijk wilde ik het hebben over heel iets anders, maar dat komt misschien in de loop van de dag nog en anders morgen.

2 reacties

Dat is bijzonder ja..er zijn zoveel rampen gebeurd in de wereld. Maar deze, je blijft maar denken en kijken.

Ik zat aan tafel, net als nu, zelfde plekje..mijn dochter die een koffiezaak "konditorei" had, had in de zaak een TV aan staan, en belde. Noit vergeet je dat moment.

buitenkans

08 September 2011 om 14:31

toen kwam ik bij Kees de kamer inlopen, ik dacht dat het een film was....

we hebben gekluisterd aan de buis gezeten. zoiets blijft op je netvlies gebrand.

Onbekend

11 September 2011 om 18:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.