blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

smaken verschillen, hardcore...folk

4 reacties

door de vele festivals en overige concerten, die ik heb bijgewoond, heb ik bijna alles gezien op muziekgebied. maar er is zoveel dat ik nog steeds bijleer. enkele artiesten heb ik nooit live gezien: bob dylan en neil young. bob dylan vind ik niet erg, neil young wel.

door al die muziek leerde ik ook veel over de wereld. ik weet nu b.v. waar tuva ligt. in mongolië. ik zag eens 3 tuvaanse keelzangers, huun hur tu. ze waren toen nog niet bekend, ik vond een you tube clipje van een concert in amerika. hun traditie om met hun rug naar het publiek te staan hebben ze zo te zien laten varen.

het is nou niet bepaald muziek om bij te swingen, maar voor de hardcore folkliefhebbers plaats ik het toch en wie weet doe ik er ook anderen een plezier mee.

 

4 reacties

Nooit van gehoord, ik vind het prachtig...dankjewel!

buitenkans

18 August 2011 om 14:51

Dankjewel je bent lief Rosa Nu lig ik in bed..
buitenkans

18 August 2011 om 17:39

Smaken verschillen inderdaad Wilgenroosje en dat is maar goed ook. Ik gun ieder zijn eigen smaak van harte. Het zou ander wel erg saai worden.

paled

18 August 2011 om 18:28

Neil Young heb ik wel acht keer gezien, maar dat kwam misschien een beetje door mijn vriendengroepje. Bob Dylan 1x, maar qua muziek had ik het wel kunnen missen, het was erg slecht  en kort en zijn stem was niks (maar dat heb ik al eens verteld geloof ik)
Lizdog

21 August 2011 om 11:57

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.