blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

wonderbaarlijk genezen!

6 reacties

vanmorgen bij het opstaan bedacht ik me dat ik de vakantieperiode van de thuiszorg redelijk zonder kleerscheuren ben doorgekomen. ik heb 1dagdeel begeleiding zelf moeten zorgen voor vervanging en gelukkig was dat op de vrije dag van mijn dochter. maar prijs de dag niet voor de beer geschoten is.

dinsdagsmorgens komt altijd de wijkverpleging. afspraak is vóór 10 uur en als dat niet lukt even bellen. om kwart over 10 nog niemand gezien dus zelf maar gebeld. ze zouden het doorgeven. nog 3 kwartier gewacht, nog steeds niemand en er werd ook niet gebeld. ik moest om boodschappen met mijn huishoudelijke hulp, want die werkt tot 12 uur. bij thuiskomst nog geen teken van leven van de wijkverpleging gezien.

nu, om half 1, naar het telefonisch spreekuur gebeld. ja, dat heb ik allemaal op notitieblaadjes staan wanneer dat is, want anders bel je voor niks. en wat blijkt nu? ze kunnen me niet vinden in hun pc, ik ben er volledig uit verdwenen. waarschijnlijk heeft hun computer besloten dat ik wonderbaarlijk genezen ben. men snapt niet hoe dat gebeurd is, maar men heeft me er nu weer in gezet, zodat ik morgen toch wijkgezinszorg krijg om te helpen douchen.

zucht, net nu ik uitgebreid wou schrijven over mijn festival"carriere". voor vandaag antwoord op 1 vraag, n.l. of ik er wel eens op de fiets heen geweest ben. ik weet het niet zeker, maar een van mijn eerste festivals was een relipopfestival, dat plaatsvond op een plein aan het eind van de straat. dus waarschijnlijk had ik toen mijn fiets bij me. brainbox en focus traden er op. wat die met reli te maken hadden weet ik niet, alleen dat de meeste bezoekers voor die groepen kwamen.

weer slecht geslapen, er bleek een verdwaalde regenbui te zijn midden in de nacht, niemand heeft het gemerkt behalve poof. ik was ook vergeten haar pilletje te geven, dus waarschijnlijk was het mijn schuld dat ze aan het stressen sloeg. dus ben ik nu mijn dag aan het uitzitten, moe.

6 reacties

Brainbox en focus..misschien was Johnny er ook.

Zeg jij maakt nogal wat mee hè? Gewoon verdwenen..genezen..Was het maar en kon het maar, we deden het met plezier hè, uit het bestand verdwijnen.

Maandag belde ik voor mijn tweede paar schoenen, 10 weken geleden aangemeten. Meestal lig ik net op de belstapel, maar nu lagwen ze ivm vakantie nog in de werkplaats. Maakt niet uit, ik ben zo beroerd, kan toch niet naar buiten.

Doe morgen je festival carriere maar..vertel ook over de geweldige sfeer die er was. Ik kijk er naar uit..en wie je allemaal hebt gezien.....

 

buitenkans

16 August 2011 om 13:42

Ja Roos, wat moet je daar van zeggen.....tjongejonge, wat een gedoe.

Ik ben net om een tandloze hap gewandeld, een harinkje bij de visboer, lekker hoor.

En ik kocht nog een heeel lief bloempje voor in de tuin, mooi blauw, 2 baluwtinten bij elkaar, lijkt een beetje op het bloemetje van een viooltje, ik heb nog een plekje op tafel buiten, daar kan het bloemetje mooi staan te zijn.

Ik hoorde net meeuwen als ik in de tuin ben, ik dacht, die hoort Roos ook als d'r achterdeur openstaat.

Dag lief wuufje! 

C. Jansens

16 August 2011 om 13:45

baluw, das net zoiets als appelblauwzeegroen...maar dan anders...Onschuldig
C. Jansens

16 August 2011 om 13:47

Als ik je weblogs lees denk ik o wat ben je sterk.Je gooit het bijltje er niet bij neer.Dat is bij mariska nog niet gebeurd dat ze kwijt was in het systeem.Maar wel dat ze dachten dat down kon genezen, bij toen nog het GAK.Daarop heb  ik een hele scherpe brief terug geschreven en nooit iets meer gehoord.
wijari

16 August 2011 om 14:22

Je kunt het zo gek niet bedenken,of jij komt er mee in aanraking.Wel slorig hoor! Groeten Izerina
izerinalin

16 August 2011 om 16:56

Lieve roos wat maken ze weer klaar bij de tuis zorg ,ja het is be helpen heb ook al een paar keer gevraagd of ze vante voren even willen bellen zodat ik kan douchen is nog niet gelukt ze bellen nu dat ze er aan komen ,ja dan heb ik geen tijd meer om te douchen ,maar gisteren waren ze er al vroeg on 9.10 dat was wel lekker.Misschien kunnen we volgende week wel eens afspreken als het zo blijft gaan groetjes corrieKnipoog
v.d.waal

16 August 2011 om 17:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.