blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

klaar met leven?

5 reacties
klaar met leven?

ik wist al van tevoren, dat het een onrustige nacht zou worden. het regende, het regende wat harder en het regende keihard en elke keer schoot poof weer in de stress. ze wordt dan pas rustig als ik de t.v. aan zet. dat heb ik een keer of drie moeten doen en zo heb ik liggend in mijn bed een soort wereldreis gemaakt. israël, siberië, nieuw-zeeland.

gisteravond zag ik een discussieprogramma over mensen, die euthanasie willen, omdat ze vinden dat ze klaar zijn met leven. ik heb het niet af gekeken, want ik snap er geen hout van. degene die strijd voerde voor euthanasie was een vrouw van 86, die wel het een en ander mankeerde, maar in mijn ogen had ze zoveel meer mogelijkheden dan ik en ikzelf vind niet dat mijn leven geen doel meer heeft. de vrouw woonde in een leuk huis op een prachtige plek met een mooie tuin. ze verzorgde de tuin zelf.ze kon lopen!

eigenlijk wilde ze stoppen met leven, omdat ze bang wasvoor wat er komen ging. en dat er nog wat gaat komen is juist de reden waarom ik hier nog een poos wil blijven. ik heb besloten er verder niet over na te gaan denken.het lijkt me wel heel moeilijk voor huisartsen, die uiteindelijk moeten beslissen.

ineke schreef gisteren over een oude stoel, sinds vrijdag staat er hier een dergelijk gered exemplaar naast mijn bureau. poof past er precies in, kijk maar.

eerst nog wat koffie en dan ga ik een wieltje in de wereld zetten, een broodje kopen.

 

5 reacties

O, die Poof... wat een heerlijk plekje is dat!

Toevallig zapten wij ook even op dat programma, maar we hebben er niet lang naar gekeken. -Die vrouw weet zelf niet, hoe gelukkig ze is, zeiden we tegen elkaar. Bang om wat gaat komen, ja, dat kun je als kind al wezen, dat heeft niets met ouderdom te maken.

Tuinfluiter

14 August 2011 om 11:40

Wat heeft Poof een prachtige stoel, en dan nog 's nachts niet slapen. Ik ben net even naar boven getraplift, voor deze foto.

Hij lijkt erop, maar geen knoppen in de rug. Mooi is die van jou.

We vonden je paard ook zo mooi, johnny ook, alleen de maatvoering is nogal heftig. Begin september krijg in een traplift van de hal naar de kamer. Ik zeg tegen Johnny, dan zou jij toch op visite kunnen komen. Zetten we mijn rolstoel aan de andere kant van de lift in de woonkamer...

buitenkans

14 August 2011 om 11:54

Poof ligt als een prinsje!!

Wij gaan ook zo vertrekken, heb net gerust, even naar Domburg. Eerst nog even mijn haar doen, m'n hoed opzetten en m'n gebit indoen...hahaha...pfff 

C. Jansens

14 August 2011 om 13:48

zo...wat een mooie stoel...mijn spookje zou vast jaloers zijn als hij die stoel ziet....
Hij is gek op onze bank maar die moet die delen met ons tween.....
morgen fijne dag.....
antje1

14 August 2011 om 20:54

Ik vind dat zo triest, klaar met leven.Er er dan niets of niemand meer waar je van houd b.v.die om je geeft.
wijari

16 August 2011 om 12:28

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.