blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

oefenen (2)

4 reacties

vandaag ga ik geen spaties oefenen. 1 spatie duurt minstens een halve minuut en vandaag heb ik niet zoveel tijd. het geoefen met mijn linkerhand had trouwens wel effect. vanmorgen bij het opstaan was het spasme in mijn hand voor een deel verdwenen. ik heb gisteren nog wat andere dingen geprobeerd, zoals een keukenlade dichtduwen. inderdaad, dingen, die bijna iedereen zonder nadenken doet, maar die mij heel veel moeite kosten.

het is trouwens niet zo dat ik niet aan het oefenen ben gebleven. mijn laatste wapenfeit was dat ik mijn linkerbeen over het rechter kan slaan. dat is al een paar maanden geleden, ik heb daar 2 jaar op geoefend, want zo langzaam gaat het. eigenlijk wilde ik deze zomer leren met een rolstoelbus mee te durven, maar het weer werkt niet echt mee en zo bleef ik stil zitten en daar op wachten.

ik ga nu wel andere oefendingetjes bedenken. zoals ik zei duurt het heel lang voor die resultaat hebben, maar ach, ik heb de tijd. en doordat dat oefenen hoop en moed geeft breng ik die tijd aangenaam door.

vannacht weer een weerkerende droom gehad. ik droom geregeld hetzelfde onderwerp, maar wel elke keer in andere omstandigheden. mijn onderbewustzijn zal wel denken dan wordt het niet te saai Smile het thema is elke keer examen doen. ik heb de examenstof niet onder de knie en heb nog maar 1 dag om het in te halen. vannacht was het frans en geschiedenis. ik moest van alles doen, had steeds minder tijd om te leren en tot overmaat van ramp was ik mijn boeken kwijt. 

zo, nu nog even wat koffie naar binnen gieten tot mijn dochter komt.

 

4 reacties

hoi roosje.
Toen mijn dochter leerde voor verpleegkundige.
vond ik dat zo'n mooi beroep dat ik droomde
dat ik ook ging leren, maar het lukte mij ook niet.
Ik ook in het ziekenhuis stage lopen...werd het werk besproken
dan riep ik al , ik kan niks en ik werd er zoooo moe van.Lachend
fijne dag nog ...groetjes....
antje1

12 August 2011 om 11:49

Gezellig Rosa dat je dochter komt, geniet ervan dat doen wij ook. Als onze dochter komt ,vanmiddag komt ze weer het Lachendweekend over.Altijd van vrijdagmiddag tot zondagavond.

wijari

12 August 2011 om 11:58

Goh ja..jullie gaan iets leuks doen, lekker samen eten. Een fijn vooruitzicht...Je zou routine krijgen in zo'n droom, toch werkt dat niet zo hè.

Kijk er komt een zonnetje..vanmiddag is hier wielrennen, morgen trouwens ook, achter de derby. Niet dat ik ga kijken. Johnny wel denk ik.

Die is nu gaan fietsen , naar Breskens, en terug... dag lief.

buitenkans

12 August 2011 om 13:37

Wonderlijk ,zo'n terugkerende droom. Ik heb jarenlang gedroomd,dat ik opnieuw een bijscholing moest doen in den Haag.maar ik wilde niet weg uit zeeland. Groeten Izerina
izerinalin

12 August 2011 om 14:06

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.