blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

lekker bakje koffie

6 reacties

even na half 9 gebeld naar de huisartsenpraktijk of ze me toch niet vergeten waren. nee, zeiden ze, ik stond op de lijst. 5 minuten later werd er gebeld dat het toch niet door kon gaan en dat ze morgen komen. waarom verbaast me dat nou niet?

in mijn werkend leven verzorgde ik de catering van feestjes en recepties. een paar maal werd bij aflevering gezegd: wat bent u mooi op tijd! ik vond dat niks bijzonders, dacht dat het zo hoorde. nu merk ik pas hoe slordig er met afspraken omgegaan wordt. ik moest dus wel om 7 uur opstaan om op tijd klaar te zijn. mijn vervangende begeleidster komt pas om 10 uur, dus zit ik nu een paar uur te niksen. als ze morgen komen prikken treffen ze me wel in nachtpon aan, want ik ben niet van plan mijn dagroutine, waaronder om 10 uur douchen, weer helemaal om te gooien.

corrie schreef over haar gezondheidsproblemen "er zijn erger dingen". dat geldt zeker voor mij, maar ik baal er van dat de hele zorg en thuiszorg denkt vrijelijk over mijn tijd te kunnen beschikken. ik voel me net zo'n voorwerp.

maar....de boterhammen zijn op en de koffie is klaar, ik heb het zo slecht nog niet.

6 reacties

Roos dat is weer niet leuk en wat tuiszorg betreft ik ga het zien weet ook niet hoelaat ze maandag op de camping komen zal braaf wachten maar ik hoop wel dat het voor de middag is dan kan ik nog eens een eindje lopen smiddags hou de moed er maar in een fijne dag groetjes corrie
v.d.waal

04 August 2011 om 09:57

Ach vrouwe, 't is ook een praktijk van lik me vestje, geloof ik eej. Ik kan me dat gevoel als voorwerp zo goed voorstellen. Er wordt bij veel artsen (en de toestanden daar omheen) vergeten dat de patienten mensen zijn. Mensen van vlees en bloed (vandaar natuurlijk dat ze geen bloed kwamen prikken Knipoog) Maar vooral mensen met gevoelens. Ik werd in de tijd door het thuiszorg bedrijf vaak gebeld dat ze niemand hadden om te sturen. Nooit werd gevraagd of ik het wel zou redden zo. Nou lukte dat nog aardig (het moest wel) maar ik vroeg me dan wel af of ze met iedereen zo omgingen. Of dat mijn 'kwaal' in hun ogen niet ernstig genoeg was. Je hebt een indicatie toch niet voor niets? Ach, breek me de bek niet open. Zit net als jij aan de koffie. Uit een nieuw soort koffiepad apparaat. Heerlijke koffie. Je kan namelijk zelf de sterkte regelen. 's Morgens staat mijn lepeltje rechtop, in de loop van de dag steeds ietsje minder....
annemie

04 August 2011 om 10:30

Het ergste is,dat je nog "blij"moet zijn,dat je zorg krijgt.Groeten Izerina
izerinalin

04 August 2011 om 12:02

petje af voor jou

Lizdog

04 August 2011 om 12:10

Het is een schande..dat zeg ik.

Het is al zo'n rottig iets, mag je morgen weer, wat denken ze verdorie wel.

Ik ben blij dat jij je nog strijdvaardig toont, en lekker hebt gegeten. Dag moedige lief.

buitenkans

04 August 2011 om 14:08

Zo Rosa en daar kan je het weer mee doen.

Als Mariska vakantie heeft ga ik bij haar werken, wat ik dan tegen kom.VerbaasdWij zeggen altijd tegen elkaar word het niet gezien of?

Het is toch geen wonder dat wij zeggen, als wij er niet meer zijn wat dan.

Vind jou een flinkerd, je laat je niet op je kop zitten.

wijari

04 August 2011 om 15:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.