blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

kleine probleempjes

4 reacties

gisteren heeft dochter geprobeerd de vlag op te hangen, maar de vlaggenstokhouder is kapot. een nieuwe aan de muur schroeven ging niet, omdat mijn elektrische boormachine/schroevendraaier bij haar ligt en ze heeft pas na de visserijfeesten tijd om een en ander te repareren. dus straks maar een bedrijf opbellen, want om de enige te zijn in de straat zonder vlag kan voor mijn gevoel niet.

ik heb na gesprekken met mijn begeleidster en mijn dochter beslist om niet naar de reünie te gaan. ik ontdekte dat de mensen, die ik graag weer eens zou ontmoeten niet meer leven. dus heeft het weinig zin veel moeite te doen om mensen weer te zien, waar ik veertig jaar geleden niet eens goed mee kon opschieten.

dochter vroeg wat lijkt je het leukste aan zo'n reünie en ik antwoordde, dat ik graag eens een uitje zou hebben. ik was helemaal vergeten, dat we maanden geleden kaartjes hebben besteld voor voorstellingen van jochem myjer en arjan ederveen. dus dit najaar heb ik  uitjes zat en het zijn dingen waar ik naar uitkijk i.p.v. tegenop zie. probleem opgelost.

4 reacties

Zo en dat is ook nog een heel goede oplossing Rosa.Fijn dat ze meedenken, maar je beslist zelf.Smile
wijari

29 July 2011 om 13:41

Jammer van de vlag. Ik hoop ook dat ze nog komen.

Fijn dat er een probleem uit de wereld is. Geen gepieker meer. Soms is het simpel en toch goed opgelost. Leuke uitjes,,die nog in de planning zitten. Ik zou dat ook graag doen, maar 's avonds kan ik niet meer. Jammer is dat,

buitenkans

29 July 2011 om 15:10

Jou reden,dat uitje heeft veel leukere uitvoeringen. Groeten Izerina
izerinalin

29 July 2011 om 16:24

jochem meijer wordt helemaal leuk! En arjan ederveen lijkt me ook gaaf...
gimoli

29 July 2011 om 16:27

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.