blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

sneeuw

2 reacties

het slapen ging vannacht weer niet best. dus mijn allerbeste vriend, mijn t.v. heeft weer volop dienst gedaan.

eerst een stukje van een docu over het leven van vrouwen in alaska. daar zou ik voor tekenen als ik nog goed uit de voeten kon. zelfgekozen eenzaamheid. deze niet gekozen eenzaamheid vind ik een stuk minder leuk.

daarna een gedeelte van een film gezien over een jongen uit mongolië. heb geprobeerd de beschrijving te vinden, maar het is niet gelukt. mooie, poëtische film, met besneeuwde vlakten. ik vind vooral de ronde tenten zo mooi, al werden ze in de film vervangen door kale flatgebouwen.

sneeuw, het lijkt gisteren dat er hier sneeuw lag. dit jaar gaat wel bijzonder snel, het is bijna weer zo ver. wat regen betreft komen we hier goed weg, vannacht wat gedruppel, maar poof houdt zich groot. een hele opgave voor zo'n klein wezen Smile

2 reacties

Sneeuw... mag er niet aan denken. 't Lijkt inderdaad alsof het gisteren was. Voel mijn handen en voeten weer koud worden. Nou ja, 1 zekerheid hebben we: 't is goed weer of 't is slecht weer.

Nog bedankt voor de uitleg. Weet nu weer wat ik fout deed...

annemie

24 July 2011 om 11:28

Ik las een site,waar mensen hier zo'n ronde tent kopen en in leven.Ik zou er wel een weekje willen slapen,maar daarna toch graag eigen bed. Groeten Izerina

izerinalin

24 July 2011 om 12:00

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.