blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

hongerklop

3 reacties

contador had deze week een hongerklop. ik had er vanmorgen ook een, maar ik noem het een hypo. opeens kreeg ik enorm veel zin in een bolus. de bakker gebeld en er 2 besteld. toen begonnen aan mijn tijdrit, want de bakker is maar tot half 1 open.

eerst was ik best wel trots dat ik dat in mijn eentje kon. tot de hongerklop de overhand kreeg en ik moeite kreeg mijn rolstoel te besturen. het was zaterdagmorgen, dus druk. eerst reed ik achteruit tegen een stellage, daarna verzette ik een hele kast een meter. de bakkersvrouwen bleven maar zeggen dat het geen probleem was, maar ik schaamde me een beetje.

normaal ga ik pas op zondagmorgen om brood, dan is het niet zo druk. maar de weerman voorspelt herfstweer voor morgen, dus ging ik een dag eerder. afijn, weer wat geleerd, ofwel vroeger gaan of van tevoren iets zoets eten. vroeger ging vandaag niet, want de weekendthuiszorg was een half uur later. had me wel al aangekleed, anders had ik het niet gehaald. toch raar dat ik steeds rekening moet houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de thuiszorg. een beetje de omgekeerde wereld. vooral op feestdagen en in weekends is het huilen met de pet op. 

de bolussen, met dik roomboter, zijn intussen op, de rest van de dag ga ik beren vangen.

3 reacties

Ik heb vaak een paar gedroogde abrikozen bij me,voor als ik trillerig word. Groeten Izerina
izerinalin

23 July 2011 om 16:08

Stop dan een suikertje in je zak...

Lekker zeg die bolussen...ik was bij de kinderen op de camping. Ik heb friet gegeten uit een zakje, en een ijsje. Lekker..ook.

De bakkersvrouwen hadden gelijk..het was geen probleem. Ja ik zou me ook een beetje schamen, maar als je dan thuis bent..gaat dat toch weer over.

Het heet zorg op maat..het probleem is, dat we niet weten om wiens maat het gaat.

 

buitenkans

23 July 2011 om 16:48

Lekker bolussen, zorg op hun maat niet op de jouwe.

Goed weekend RosaOnschuldig

wijari

23 July 2011 om 20:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.