blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

faalangst

3 reacties

na een paar slapeloze nachten ben ik elke avond als ik in bed stap bang dat het weer niet gaat lukken. ik lig tot een uur of 2 wakker, dat is nog te doen. gisteren wat later dan anders naar bed gegaan, omdat ik opeens op internet in gesprek raakte met een amerikaanse oorlogsveteraan. voor ik daarna kon slapen moest ik afrekenen met een heleboel herinneringen.

gisteren om boodschappen geweest met dochter. het is grappig dat ze me dan steeds waarschuwt voor gevaarlijke of moeilijke punten op de route. een route, die ik al honderden malen heb gereden. tot haar grote schrik slalom ik ook onbekommerd door de super. omdat ik me voorgenomen heb niet meer "kijk voor je" te roepen als een toerist bijna tegen me aan loopt, weet ik nu niet zo goed wat ik dan wel moet zeggen. de ene keer riep ik toet toet, de andere keer joehoe. ik heb wel een toeter op mijn rolstoel, maar omdat ik met mijn ene hand de rolstoel moet sturen, kan ik die niet gebruiken.

poof is gisteren mee geweest naar de dierenarts om nieuw pilletjes. ze was doodmoe toen ze thuiskwam. waarschijnlijk wandelt ze toch te weinig doordat het steeds te slecht weer is voor een lange wandeling. voordeel is wel dat ze te moe was om te reageren op het vuurwerk in vlissingen, dat je hier goed kon horen. poof kwam net om haar "snoepje" (pilletje) vragen, ze vindt ze heel lekker en heeft de tijd van innemen vastgesteld op 1 uur. nu ga ik zelf nog een pilletje innemen. vandaag nieuwe voorraad besteld en het bleek dat de apotheek niet meer bezorgt op maandag vanwege personeelsgebrek. jaja.

3 reacties

Ik ken dat, tegen het slapen opzien..bang dat het weer niet lukt. Een mens moet aan zoiets eigenlijk niet beginnen. Slechte gewoonte...

Ik ga dat filmprogramma nog even mailen aan je. Echt mooi.

En nu ga ik inhaleren..benauwd..benauwd...

buitenkans

22 July 2011 om 14:21

Het gevaar van slapeloosheid zit hem volgens mij in de angst om niet te slapen. Dat merk ik toch aan mezelf. Ik kan aan tafel zitten en mijn ogen vallen haast dicht. Ik ga naar boven en eenmaal in bed ben ik weer klaar wakker. Ik associeer mijn bed blijkbaar met niet kunnen slapen. Al een paar keer op de bank geprobeerd en daar val ik veel sneller in slaap. Kom alleen niet zo fit (de spiertjes) eruit.

@ omdat 2 van de 3 geweldige buikkrampen krijgen (en de rest) van nieuwe aardappelen. Zelf bouw ik het geleidelijk aan op. Eerst 1 klein stukje, dan een halve aardappel enz... Onze vriend (die de tweede persoon is die er last van heeft) reageert na zijn chemo's nog heel gevoelig op eten. Dus daarom de keuze voor aardappelpuree. Want ja, bospeentjes, nieuwe aardappelen en vis is natuurlijk je van het. Dat weet ik maar moest aan de gevolgen denken...

annemie

22 July 2011 om 14:22

Hoe zijn de reakties op je "joehoe?'Groeten Izerina
izerinalin

22 July 2011 om 16:16

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.