blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

winstwaarschuwing

3 reacties

gisteren een leuke middag gehad. even naar de dolle woensdag-markt geweest, terrasje gepakt. kwam een "oude" vriend tegen. hij had z'n kinderen bij zich, ik mijn rolstoel. er is heel wat veranderd sinds we elkaar leerden kennen op een festival.

de winstwaarschuwing is dat ik weet dat het een leuke middag was, maar het voelt niet zo. vandaag heb ik een thuiszorgvrije dag. mijn begeleidster heeft vakantie en ik krijg geen vervanging. als reden werd opgegeven dat men op de uren thuiszorg moet bezuinigen van de gemeente. maar mijn begeleidster wordt betaald door het ziekenfonds, dus is het gewoon een smoes van de zorginstelling om meer te verdienen door minder te doen. de winstwaarschuwing is ook voor hen, want ik ga wel in de gaten houden of ze die uren in rekening brengen, want dan hangen ze.

straks komt mijn dochter. als het weer zo blijft gaan we vanmiddag een expositie bekijken in de galerie waar ze werkt. haar collega exposeert en ik ben fan Smile 

de touretappe van vanmiddag zal ik moeten missen. mijn favorieten hushovd en cavendish zullen vandaag geen rol spelen. mijn enige zorg is dat cavendish binnen te tijd binnenkomt, want ik zou hem toch graag de groene trui zien winnen.

heb de afgelopen nachten geslapen en 2 van mijn dromen zijn ondertussen uitgekomen. o.a. dat mijn overbuurman de kozijnen aan de voorkant aan het schilderen is. gelukkig is er geen kans dat andere dromen uitkomen, want die gaan steeds over in de steek gelaten worden. ondertussen is er niemand meer die dat kan doen.

sorry, nog steeds niet vrolijk, maar ik doe mijn best.

3 reacties

leuke filmpjes roos.
gaaf die eenden zoo in een rij..
-
vervelend he...dat de vrolijkheid soms niet wil komen.
en als je dan ook nog een beetje boos ben......ik wil er ook graag van af....
zal voor ons twee duimen ervoor.
-
Lieve groet
antje1

21 July 2011 om 13:17

Leuk bedacht die winstwaarschuwing..het is taaltechnisch origineel, en verder zou ik zeggen ze zijn gewaarschuwd.

Het ruimt toch op, twee dromen, die je niet meer hoeft te dromen. Nog steeds niet vrolijk, het komt wel lief..ik hoop dat jullie een hele leuke middag hebben.

buitenkans

21 July 2011 om 14:52

Helaas vrolijkheid komt niet op bestelling Maar je bent er wel uit gegaan. Groeten Izerina
izerinalin

21 July 2011 om 15:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.