blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

nachtmerrie

6 reacties

lekker geslapen. poof herinnerde zich dat ze niet meer bang is van regen, heeft 3 x met het telefoonboek geworsteld (dat ligt daar met dat doel) en is toen naar bed gegaan. wel af en toe gescand met haar oren, maar daar heb ik geen last van.

onder de morgen kreeg ik echter een nachtmerrie. ik hoorde kinderstemmen (dat kon ook echt zo zijn, omdat ik bij een school woon) en ontdekte dat mijn buurvrouwen aan weerskanten jarig waren. ik ging snel naar het winkelcentrum om een bloemetje voor hen te halen en jawel, brandalarm en rolluiken dicht. ik raakte opgesloten in de drogisterij. mocht niet weg en 3 mannen in doktersjassen kondigden aan, dat we pas weg mochten als we verplicht een gezondheidsdrankje dronken. mijn argument dat dat toch niet gaat helpen omdat ik al zeer ongezond ben, werd niet geaccepteerd. toen ik weg mocht was het al donker en de straatverlichting was uitgevallen. ik kon de weg naar huis niet meer vinden en verdwaalde. toen werd ik wakker.

ik ben nog steeds een beetje onder de indruk. daarnet belde de wijkgezinszorg dat ze 3 kwartier later komt, dat zal dan een uur zijn en daarmee lever ik weer een dagdeel van mijn leven in Fronsen zij is hier al lang niet meer geweest, want een tijdje terug heb ik de afspraak van "voor 10 uur" hernieuwd, omdat er steeds met me werd geschoven. wie weet leef ik nog 10 jaar of meer en ik heb geen zin in part-time leven. ik wil mijn eigen dingen kunnen doen, zonder dat ik rekening moet houden dat de thuiszorg nog moet komen. volgende week moet ik ook alweer een hele andere planning maken in verband met hemelvaartsdag. ik heb dan het gevoel dat ik hun werk doe. ik zou eigenlijk korting moeten krijgen, haha.

genoeg gezeurd, we zullen er nog maar wat koffie in gieten.

 

6 reacties

 Het valt niet mee he Roos... de ene moet steeds zijn benen maar laten zien, die die niet meer heeft... en daar moet het kabinet dan een besluit over nemen... (bij Ineke gelezen)

.... en jij moet steeds je rolstoel maar weer laten zien! Bah ik vind het allemaal niet om te lachen. Ik hoop dat je wat oppepper krijgt vandaag die je niet zelf hoeft te maken.

 Wat wel om te lachen is zijn die oren van Poef waar die me kan scannen!

Riet Luteijn

27 May 2011 om 12:07

En straks met de vakantie moet men jou betalen voor alle hulp,die je zelf regelt. groeten Izerina
izerinalin

27 May 2011 om 12:17

een nachtmerrie is niet fijn, vooral dat drankje dat je verplicht moet drinken.

rot om zo afhankelijk van zorg te zijn en dat gejojo met tijd. het lachen zou je soms

vergaan.....je hebt een lief dier bij je, geniet ervan. fijne dag verder.

Onbekend

27 May 2011 om 12:36

blijkbaar is het moeilijk in te plannen hoe laat de zorg komt, mijn vader klaagt er ook over, alhoewel de wijkverpleging de laatste tijd wel redelijk op tijd komt voor mijn moeder. 

en veel mensen waar ik huishoudelijk werk doe, moeten hun beklag kwijt. kan me helemaal voorstellen dat dit soort dingen niet leuk zijn, zeker weten dat je een eigen leven wilt!

toch een prettige vrijdag gewenst.

Rosette.

Nardan.

27 May 2011 om 12:57

Rosa..je moet er rekening mee houden, dat dit nooit over gaat, dat gesukkel met afspraken en dergelijke. Ik weet dat jij dat ook weet. Neemt niet weg, dat je moet doen wat jij doet, het er niet bij laten zitten, maar als je het weet, doet het minder pijn.

Wat een nare droom. Foei..ja dan ben je wakker en zit je nog wat na te dromen hè..akelig is dat.

Lekker kopje koffie, heb ik ook net genomen. Ik zit nu ion een rustperiode en dan lees ik blogjes...fysieke rust...

Dag lieverdelief.....

buitenkans

27 May 2011 om 14:10

@ dank je wel Roos. ik kan er nu ook weer in. Nu even de foto's wegdoen en opnieuw plaatsen en dan nog eens vragen aan mensen,
Riet Luteijn

27 May 2011 om 15:57

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.