blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

update-fobie

6 reacties

gisteren probeerde ik iets te scannen en mijn pc sloeg op tilt. wat paniek, omdat mijn dochter aan het werk was en de pc-winkel dicht.

vandaag al mijn moed bij elkaar geraapt en overbodige internetbestanden verwijderd. toen ik de pc wilde defragmenteren bleek dat dat automatisch wordt gedaan, dus dat scheelde wat werk.

tussen de middag eerst mijn eten klaargezet en toen aan het griezeligste karwei begonnen, de windows-updates, ik heb n.l. een update-fobie, ben altijd bang dat alles in de soep draait. daarom doe ik dat ook bij voorkeur op een werkdag, zodat de pc-winkel stand by is.

de updates werden gedownload en halverwege rook ik een brandlucht. ow jee ow jee ow jee, het ding zal toch niet inwendig in brand staan? toen hoorde ik de brandweer met sirene de kazerne verlaten. ik woon daar vlak bij. de brandlucht werd sterker, maar mijn p.c. was het niet gelukkig.

het was een landbouwschuur in de buurt van groede. moest even lachen om het berichtje van omroep zeeland, er was een foto bij geplaatst, die trots vermeldde: gemaakt vanuit vlissingen. ik had eerlijk gezegd niks anders verwacht, haha.

6 reacties

Je durft meer dan ik. Groeten Izerina
izerinalin

23 May 2011 om 14:04

 Ik hoop maar dat het lukt met je PC. De mijne gaat af en toe ook op zwart ben er nog niet achter wat het is. misschien me langzaam voor bereiden op een grote uitgave... ik zit er niet op te wachten... Dat zat ik ook niet op de blauwe enveloppe die vorig week in de brievenbus lag... Wilt u maar betalen en liefs zo gauw mogelijk!

Toch fijn dat ik vakantiegeld krijg staks bij het aow (zei ze sarcastisch) dat kan ik dan gelijk door hevelen...

 gebruik je wel eens Windows systeemherstel?  Teruggaan naar een datum dat je PC wel goed werkte. dat helpt vaak ook goed bij problemen.

 groetjes van

Riet Luteijn

23 May 2011 om 14:31

Gelukkig zeg..ik moet wel om je lachen..brand! ow jee ow jee...
buitenkans

23 May 2011 om 14:34

systeemherstel gebruikte ik vaak op mijn vorige pc, die zat vol trojaanse paarden, dus dat hielp niet meer. deze p.c. is relatief nieuw en schoon. ik had alleen zelf iets verkeerds aangeklikt. net probeerde ik te scannen en het gong Smile
wilgenroosje

23 May 2011 om 15:17

Rosa ik wil je bij deze nog even feliciteren met je verjaardag.Ik was het niet vergeten ,maar hier op de camping ging het niet zo goed met internet .Das nu opgelost gelukkig.

Zelf zit ik ook weleens te kijken wat er nu verwijdert mag/kan worden ben er ook niet zo'n ster in.

fijne avond groetjes Chris

chris 112

23 May 2011 om 18:48

ik ben altijd bang dat ik teveel verwijder...verwijder alleen spelletjes die ik niet meer speel of uitgespeeld heb.
gimoli

23 May 2011 om 18:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.