blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

vroeg dag

4 reacties

slecht geslapen, rond 2 uur vannacht was er een piepklein regenbuitje en een panikerende poof. het regent te weinig om haar om te trainen. toen ze weer rustig op bed lag heb ik haar complimentjes gegeven, dat ze zo rustig was.

om 7 uur werd ik wakker van een hondje dat met haar drinkbak stond te gooien in de keuken. zo'n aangepaste woning met slaapkamer, woonkamer en keuken naast elkaar is leuk, maar niet als er een dorstig hondje vindt dat je best kan opstaan. ze probeert echt me niet wakker te maken, maar ze moest toevallig even over me heen lopen, ik lag in de weg. om 8 uur opgestaan, haar drinkbak gevuld en wat-dacht-je-wat, tot nu toe heeft ze nog geen druppel gedronken. poof ligt nu heerlijk te slapen op mijn bed, het is toch een echte behelphond.

de thuiszorg was 3 kwartier vroeger dan anders. dit omdat ik vóór 10 uur geholpen wil worden, zodat ik nog wat aan mijn dag heb. maar voor een bepaalde cliënt heeft ze een uur nodig en dan redt ze het niet. dus had ze ons omgeruild. mijn thuiszorgsters hebben geheimhoudingsplicht, ik weet dus niks van andere cliënten en dat hoeft ook niet, maar het voordeel is dat zij ook niks over mij weten, behalve wat ik dan zelf op mijn weblog zet. als ze dat al zouden lezen.

gisteren kreeg ik een leuk kadootje. een vlopje met daarin de zeeuwse almanak uit de p.z.c. het gaat over de vogelverschrikker van mijn dochter. wie weet heeft iemand van jullie het wel gelezen. de schrijver heeft het wat opgeleukt met dichterlijke vrijheden, maar het blijft een grappig verhaal.

4 reacties

Lekker een beetje  vroeg geholpen, mijn vader moet nu windsels om en wordt nu ook 's ochtends geholpen om ze aan te doen, is bang dat ze al om 7 uur op de stoep staan. 't is niet altijd makkelijk. Liefs Wilda, een fijne zondag.
Zeeuwse dame

22 May 2011 om 11:42

Nee, ik heb het niet gelezen, ik zal nog even terugkijken straks. Wij lezen de krant digitaal, dat is gemakkelijk, als je iets wilt terugzien, ze bleven een maand staan.

Die poof wat een slimmerik toch. Ja een held als het maar niet regent en onweert. Jammer vannacht maar opnieuw proberen, zeg ik ook vaak tegen mezelf.

Vanmorgen waren de Brabandertjes hier, een drukte van belang..Johnny en ik zijn er allenbei een beetje moe van. Doeg lief.

 

buitenkans

22 May 2011 om 14:17

Nou 1 ding is zeker. Jij hoeft je niet te vervelen met Poof. En toch zo lief eej.

@ nee, er zit wel een handig ijsblokjessysteem binnenin. Aan de buitenkant zit echter een systeem om koel water te tappen. In de binnendeur van het koelkast gedeelte vul je de watertank. Dan kan je koel water drinken, zonder de deur te openen.

annemie

22 May 2011 om 15:43

wat komt me dat bekend voor, dat aandacht trekken van poof...ik had een poezebeest die dat ook deed. Als ik dan nog sliep ging ze gewoon uitgebreid over mijn dekens heenwandelen. Als ik dan geen sjoege gaf, ging ze uiteindelijk op mijn kussen liggen en dan met haar snuit naast mijn oor liggen spinnen...daar word je wel wakker van hoor..Lachend
gimoli

22 May 2011 om 15:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.