blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

opgelucht

5 reacties

toen ik gisteren in de krant las dat er 2 wietkwekerijen waren ontdekt in vlissingen was ik opgelucht. de laatste 2 weken waren er n.l. ook 2 opgerold (rollen ze meteen die wiet?) in mijn woonplaats, wat het totaal hier brengt op 3. om de andere dag staan we wel in de politieberichten en ik begon te vrezen dat we hier het centrum zijn van de criminaliteit in zeeland. gelukkig blijkt dan het tegendeel.

gisteren vierde ik de start van een nieuw levensjaar. terugkijken op het afgelopen jaar doe ik niet, ik stoom weer volle kracht vooruit. wel herinner ik me het goede voornemen, dat ik had bij de jaarwisseling 2010/2011. ik wilde elke dag vieren, van elke dag een feestje maken. dat is niet helemaal gelukt, maar toch heb ik al vaker iets gevierd, dan de jaren daarvoor.

vandaag vier ik dat gisteren de voortuin is gefatsoeneerd en dat het oud papier is weggehaald. 2 doorns in mijn ogen zijn daarmee verwijderd. de traiteur heeft net 2 feestelijke maaltijden gebracht. vanavond eet ik gebakken kabeljauw met lamsoren. het is voor elks zoveel niet Smile

p.s. en heel hartelijk bedankt voor alle felicitaties gisteren!

5 reacties

Ik schreef het al, jij had zeker gelukkige dagen. Ik was erbij, elke dag. Is dat eigenlijk niet bijzonder, met die blog van ons. Zoveel weten van elklaar. ik vind van wel.

Jij gaat lekker eten, ik eet nog een keer net als gisteren spaghetti, we hadden zoveel over, en het kwam al uit de diepvries. En..belangrijker het was heel lekker..

@ Leuke reactie van jou op mijn log. Bijzonder...

buitenkans

20 May 2011 om 13:06

Je brengt me op een idee van dat dagelijkse feestje.IK ga dat bewuster doen. Groeten Izerina
izerinalin

20 May 2011 om 14:17

Nog van Harte gefeliciteerd met je verjaardag gisteren,lekker bossebollen, vol slagroom toch.Lachend

wijari

20 May 2011 om 14:28

goed idee om er elke dag een feestje van te willen maken. probeer ik ook elke dag, maar helaas loopt het weleens anders...maar wel een goede positieve instelling toch?

fijne vrijdagavond gewenst.

rosette.

Nardan.

20 May 2011 om 16:40

heel goed om er gewoon weer een feestje van te maken vandaag, elke dag kun je wel wat vieren toch? Bijvoorbeeld dat je net niet, maar wel bijna een hoofprijs gewonnen hebt...Smile
gimoli

20 May 2011 om 18:53

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.