blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

voorproefje

7 reacties

vandaag vier ik een klein feestje voor mezelf ter gelegenheid van mijn verjaardag a.s. donderdag. ik heb weer een 3-pack games besteld bij bol in de hoop dat ze deze keer niet kapot en beschadigd zijn. ik heb de vorige terug gestuurd en mijn geld terug gekregen.

ondertussen is de post geweest en heb ik de spellen al geïnstalleerd. dus dat wordt gamen vanmiddag. doe ik eigenlijk altijd, maar dan online. op mijn boerderijspel is al het werk al gedaan voor vandaag, koeien gevoerd en verkocht, soldaten gedouched, ja, hoe verzinnen ze het haha.

voor vanavond heb ik een magnetronmaaltijd gekocht, die ik bijzonder lekker vind, dus ook dat zit snor. poof is slechter af, die eet al 9 jaar dezelfde brokjes, maar ik hoor haar niet klagen. wel blaffen af en toe. 

afgelopen vrijdag heb ik geprobeerd een probleem op te lossen, het ziet er naar uit dat het gelukt is. dus eind goed al goed. ow ja en ik heb heel goed geslapen vannacht, dus dat zit ook mee.

7 reacties

Wie weet donderdag nog eens feest.Groeten Izerina
izerinalin

17 May 2011 om 12:58

Dat klinkt goed, en ik ben daar blij mee.

leuke spelmiddag....

buitenkans

17 May 2011 om 13:08

Dat word feesten een donderdag gezellig ,en nu je spelletjes spelen en een lekkere maaltijd vanavond jou dag kan niet meer stuk geniet ervan groetjes corrie
v.d.waal

17 May 2011 om 15:21

goh, wat zijn er toch veel jarig deze maand, lees net bij 'stiertje', vandaag jarig en u bent donderdag jarig...ikzelf morgen, de weblogjes staan er vol mee.

i.i.g. een fijne dag gewenst voor donderdag want ik kijk niet elke dag op elk weblog. wel houdt ik mijn eigen weblog weer bij, mistte het toch wel.

enne...eet smakelijk voor straks!

 

rosette.

Nardan.

17 May 2011 om 15:51

Lekker gevoel he, als de dagen fijn verlopen.
dat er nog vele zo mogen komen.
groet antje.
antje1

17 May 2011 om 17:00

Waarom is iedereen jarig in mei? En ik in december, die akelige, koude maand met al z'n feestdagen? Het is niet eerlijk verdeeld in de wereld... 
Tuinfluiter

17 May 2011 om 17:16

weet je wat ik zo raar vind aan dierenvoeding? Kattenvoer is bijvoorbeeld rundsmaak, hondevoer denk ik ook wel, maar ik heb een hond of kat nog nooit een koe zien eten Lachend
gimoli

17 May 2011 om 18:53

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.