blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

kinderen een kwartje

3 reacties

mijn eerste werk 's morgens is de radio aanzetten, dat doe ik al sinds ik alleen ben. maar daarmee komen ook allerlei nieuwsfeiten mijn oren binnen en dat valt soms rauw op mijn dak. zoals b.v. in belgië, daar willen ze 3 meisjes, zusjes van 4, 7 en 10, terug sturen naar roemenië. daar zijn ze misbruikt door hun vader en andere mannen, hij zit daarvoor nu in de gevangenis. hun moeder kan niet voor hen zorgen, daarom zouden ze in roemenië naar een weeshuis moeten.

dan weigert mijn verstand te funktioneren, vooral als ik op de zeelandnetpoll zie dat 92% van de zeelandnetters pedofielen levenslang onder toezicht wil stellen. maar hun slachtoffers zijn hier blijkbaar niet welkom. o.k. belgië is een ander land, maar ook in nederland wil men kinderen het land uitzetten, alleen als ze heel erg ziek zijn mogen ze blijven lijkt het. ik word een beetje misseluk van deze willekeur.

vanmorgen wenste ik even dat ineke buitenkans haar goed nieuws-blog een paar dagen zou vervroegen. had heel erg behoefte aan goed nieuws.

het enige wat ik me kan bedenken is dat ik heel erg leuk gedroomd heb vannacht. ik had miljoenen gewonnen in een loterij. wat ik er mee gedaan heb? getrakteerd op chinees. toen ik het eten, verpakt in plastic bakjes, zag, dacht ik tis voor elks zoveel nie. tot morgen.

3 reacties

Ik deel het misseluk worden, maar dat weet je al. Deze volstrekte willekeur is zo mensonwaardig. Ja het maakt je droevig. Dan moet je wel veel leuke dingen bedenken.

Leuk naar de chinees met je miljoen, ons bluven zunig, ook als we dromen. Lekker hè Chinees eten. Doe ik ook graag. In Terneuzen is er niet veel keuze, dus moeten we naar Axel.

Ga jij nog de deur uit vandaag, ik weet nooit wanneer jouw uitjes zijn, boodschappen en zo. Ik wilde zeggen, het is koud, stik koud. Op mijn tafel staan tulpen...ze zijn op..terwijl ik dit tik, vallen een voor een de blaadjes op mijn toetsenbord. Het heeft wel iets.

Doeg lief.

 

buitenkans

26 January 2011 om 11:51

In Belgie beginnen ze steeds meer het voorbeeld van Nederland te volgen. Volgens mij was daar toch vroeger alles veel soepeler. Of misschien is het ook de trend van deze tijd niets meer voor elkaar over hebben.
paled

26 January 2011 om 14:48

Ik weet,dat het "kop in het zand steken"is. Maar soms wil ik het nieuws niet horen. Groeten Izerina
izerinalin

26 January 2011 om 16:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.