blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

aanhangwagentjes

5 reacties

daarnet zag ik een advertentie over aanhangwagentjes. er is een periode in mijn leven geweest, dat ik daar geïnteresseerd in was. een aanhangwagentje bezitten was n.l. de droomwens van mijn toenmalige echtgenoot. hij had en heeft 2 doelen in zijn leven n.l. knutselen en dingen vervoeren. ik volgde hem daarin, eigenlijk zoveel dat ik mezelf voortdurend wegcijferde tot ik me opeens afvroeg maar wat vind ik leuk? dat was het begin van het einde. nu heeft hij 3 aanhangwagentjes, maar ik ben weg.

gisteren vertelde ik aan dochter, dat ik zondagmorgen  rembo en rembo had gekeken. haar reactie was: had je croissantjes? leuk om zo'n herinnering te delen. vanmorgen bij het boodschappen doen ben ik vergeten zo'n blikje croissantdeeg te kopen. ik wil eens uitproberen of het me lukt met 1 hand die croissantjes te maken. ik ben wel meer vergeten, koekjes b.v. het kost me weinig moeite op gewicht te blijven, ik eet en snoep meestal hetzelfde, ik vergeet altijd te zondigen. braaf hé?

wat muziek betreft is mijn leven een stuk gevarieerder. ik heb ontelbaar veel concerten bezocht, af en toe herinner ik me er dan een, zoals dat van cristina branco, in een festivaltent, tijdens een wolkbreuk. jammer ik kan nog steeds geen clipjes plakken, maar ik kan wel naar de fado's luisteren, begeleid door de regen. tot morgen.

 

 

5 reacties

Wat een zeldzaam gegeven. Vergeten te zondigen. Had ik daar maar een beetje van. groeten Izerina
izerinalin

25 January 2011 om 12:53

Ik vind het ook wel bijzonder, vergeten te zondigen. Ik heb er maar één als het om eten gaat, chocolade, ik weet ook altijd een reden te vinden, waarom ik het wel heb verdiend.

Wel fijn drie aanhangwagentjes, kun je kiezen hè?

buitenkans

25 January 2011 om 12:55

Roza ik vergeet niet gauw te zondigen hoor chocolade puurdaar ben ik dol op zal er morgen weer eens kopen heb ik wel verdiend vind ik zelf toch??
v.d.waal

25 January 2011 om 15:09

Zo'n blik had ik ook ooit eens gekocht, op den duur kwam het deeg er vanzelf uit...blikje moest in de koelkast...Onschuldig
C. Jansens

25 January 2011 om 16:41

Zondigen,ik zeg dan dat heb ik wel verdiend .VAn de week stond ik met een groot stuk chocolade in mijn hand ,ik heb het terug gelegd wetend dat het er helemaal aan zou gaan als ik het openmaak.Op t moment ben ik van de cocosmakronen,probeer het bij 1 maar lukt niet altijd dan neem ik toch de 2de.

 

groetjes Chris

chris 112

26 January 2011 om 11:19

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.