blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

eerlijk uitkomen voor je mening

7 reacties

toen ik in de politiek belandde vroeg ik me af hoe weet ik nu waar ik voor of tegen moet stemmen. wat is mijn eerlijke mening en waarom. dat waarom was belangrijk, want je moest het kunnen uitleggen aan je kiezers. tegenwoordig is dat anders, het waarom is niet meer belangrijk. als ik de "politici" van een bepaalde partij bezig zie, dan zie ik dat we wegzinken in een moeras van willekeur, wetten gelden alleen als ze op henzelf van toepassing zijn, zo is piesen door de brievenbus niet strafbaar. voor de rest wensen ze zich niet aan recht en wet te houden, want zeggen ze, we leven in een rechtsstaat.

wat volledig uit de mode lijkt te zijn is gezond verstand. er komen 500 dierenpolities, die kunnen dan de boer bekeuren, die zijn hond een schop geeft. dat hij ook duizenden dieren mishandeld in zijn megastallen valt onder broodwinning, niet onder dierenmishandeling. laat ik er maar over ophouden, het is te gek voor woorden.

als het lukt, ik kan de laatste dagen geen you tube clipjes meer plaatsen, plak ik zo een hoopgevend lied. ik ga me straks wijden aan de bewijsstukken bij elkaar zoeken voor de aanvraag van de langdurigheidstoeslag bij de sociale dienst. het is 350 euri, zelfs al zou ik willen, ik zou geen miljoenen kunnen frauderen zoals die psychiaters. tot morgen.

http://www.youtube.com/watch?v=oQV-NJMrDdI

7 reacties

Niet gelukt dus.... Ik probeer het ff voor je. Kan het alleen niet verwijderen als het niet lukt. Doe jij dat dan voor me???

[youtube oQV-NJMrDdI]

annemie

24 January 2011 om 11:33

ook bij jou zie ik niks annemie, ik ga het nog eens proberen met andere haakjes. bedankt!
wilgenroosje

24 January 2011 om 11:39

Rosa aan je filmpjes ga ik me niet wagen..Kan het zelf nog steeds niet. Ik doe het maar met een link, vind ik ook wel aardig.

Nee, gezond verstand is niet meer nodig. Dierenpolitie vinden mensen met een huisdier leuk...kassa....Meer hulp in de zorg....Kassa...Niet naar Afghanistan...Kassa....Tegen iedereen zijn, als het geen Nederlanders zijn...kassa. Het is zo eenvoudig.

Ik las dat de Burgemeester van Amsterdam zegt, dat zijn stad verhardt. Ik geloof het direct, dit is het begin. Ik haat het....

buitenkans

24 January 2011 om 12:12

Begrijp ik goed,dat als je nodig moet,je beter door een brievenbus kunt piesen? Dat je dan geen wildplasser maar gangplasser bent? Groeten Izerina
izerinalin

24 January 2011 om 12:39

[youtube oQV-NJMrDdI]

Ook mijn lievelingssong, Wilgenroosje!

Tuinfluiter

24 January 2011 om 14:24

Hè, mislukt... Ik probeerde het eerst op mijn eigen weblog en daar lukte het wel...  Verwijder het maar hoor.
Tuinfluiter

24 January 2011 om 14:26

de pogingen van bloggers om mij te helpen, verwijder ik niet, ik vind het veels te lief van hen Smile
wilgenroosje

24 January 2011 om 14:41

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.