blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

koud!!!

2 reacties

vanmorgen begeleiding gehad en het was een leuke morgen. zoals gewoonlijk koffie gedronken, uitgebreid gepraat, boodschappen gedaan, belegde broodjes gekocht en opgegeten. het warme broodje dat ik gekozen had bleek verkoold gehakt te bevatten, dat was een tegenvaller. niet voor poof, want die at de korreltjes gehakt, die op de grond vielen lekker op.

ondertussen was de zon er door gekomen en zijn we gaan wandelen. ik had het vreselijk koud, abnormaal voor mij, mijn hand was ook heel rood. hopelijk is het geen voorteken van een griepje of zo. heel bijzonder is dat ik al voorjaarsbloeiertjes heb gezien, sneeuwklokjes en bakkruudjes (primula's). ik ben daar heel blij mee, omdat ik dan altijd denk, mooi dat heb ik weer gehaald. 7 jaar geleden heb ik ze door verblijf in ziekenhuis en revalidatiekliniek gemist, daardoor zijn ze nog belangrijker geworden. we wandelden over de promenade en hebben even naar de webcam gezwaaid. ik kon even "live" zien waar ik anders  via de webcam naar kijk.

op de terugweg liepen we (nou ja rolden ook) nog langs wat tuintjes en kwamen toen een vrouw tegen met 2 jack russells. een ervan liep los en liep opeens op poof af. mijn begeleidster wilde poof oppakken, ik reageerde niet snel genoeg en reed tegen haar been aan. de eigenaresse van de honden deed alsof ze niks gezien had, terwijl het toch haar schuld was en liep gewoon verder.  daardoor eindigde onze wandeling toch niet zo leuk. soms lijkt het of 6 miljard mensen alleen op de wereld zijn.

gisteravond leek ik toch ietwat last te krijgen van een winterdip. maar de sneeuwklokjes hebben me er overheen geholpen. tot morgen.

2 reacties

Ja zeg..lekker gefietst. Omdat ik in de binnenstad woon, en aan de zeedijk, achter de Scheldekade, maak ik langs de zee, een omtrekkende beweging( nee ik zat nooit in het leger). Een beweging dus, rond de binnenstad en de winkels. Af en toe stap ik dan af, en ga een winkel binnen.

Broodbeleg gekocht voor Johnny..Lekkere dingen voor het weekend. Niet te zwaar, want omdat ik niet goed loop, kan ik niet veel dragen. Nou zo anderhaf uur, en dan ben ik weer blij dat ik thuis ben. Wel lekker, en genoten.

Ik ken dat, iemand veroorzaakt iets, en kijkt je dan aan, van nou zeg..kun jij niet uitkijken. Nee het went niet, Ik ga met mijn scootmobiel nooit een winkel binnen. Om die reden, mensen zijn niet aardig, ja of ze doen of je niet helemaal voor jezelf in kunt staan. Ik moet het nog leren, ik weet niet of het ooit komt....

Vreemd die kou bij jou. Misschien was er veel wind, dan is het ook koud. Niet ziek worden hè. Johnny was ook aan het hoesten vanmorgen. Ik moet er aan wennen, nu hij niet meer thuis komt lunchen. Het alleen eten gaat wel, maar om een uur of drie denk ik..getser wat een lange dag.

Jij bent daarin een knappert..ik gaan het ook wel leren. Doeg lief.

buitenkans

20 January 2011 om 14:22

hoi wilgenroosje.
Fijn dat je een leuke dag had.
Ik ben nog aan het wennen met mijn scootmobiel, ik heb het er zo koud op.
Door mijn overgewicht heb ik het altijd gauw warm als ik beweeg, maar als ik zit...koud!!
Ik wens je nog veel van deze leuke dagen..
werken in een veld voorjaars bloemen.....mooi werk heb je dan.....
antje1

20 January 2011 om 20:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.