blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

humeur

3 reacties

als er iets geen nut heeft is dat wel je humeur laten beïnvloeden door het weer. alhoewel, als liefhebber van slecht weer, doe ik dat ook. vanmorgen om boodschappen geweest door de regen en eigenlijk had ik daar totaal geen erg in. nu zit ik gezellig binnen naar het getik te luisteren en laat mijn haar drogen. nu heb ik wel het voordeel dat ik alle weertypen leuk vind, behalve onweer, maar dat duurt gelukkig nooit zo lang.

gisteren was het de meest deprimerende dag van het jaar en ik heb er totaal geen last van gehad. wel verlang ik telkens als ik jasmijn-revolutie hoor naar geurende bloemen. het mooie van seizoenen is dat ze elkaar opvolgen, dus het voorjaar zit er aan te komen. eigenlijk duurt de winter nooit erg lang, in februari bloeit er al van alles b.v. mijn goede humeur lijkt deze week overwoestbaar, maar... het is nog maar dinsdag.

het liedje van flip kowlier dat ik wilde plaatsen ter ere van het overleden pimpampoentje dat ik gisteren vond, kan ik zo gauw niet vinden, dus tot morgen.

3 reacties

Vanaf dat ik geboren werd, zat het niet mee in mijn leven. Dat dacht ik.   Maarrrrrrr ik ben geboren met een onverwoestbaar niet kapot te krijgen goed humeur. Nu weet ik dat je dan veel hebt meegekregen. Tot hier mijn stichtelijke bijdrage.

Bedoel jij een pimpampoentje...want dat andere woord/dier/ding ken ik niet.

Daantje speelde eens bij mij met een overleden poentje in een luciferdoosje. Ze wachtte tot het poentje wakker werd. Af en toe pakte ze het op. het poentje werd een beetje zacht.  Ik pakte buiten een poentje van een bosje, en ruilde het met het dode poentje. Ik vroeg is het poentje al wakker...Daantje was dolenthousiast..Ze was toen drie jaar..ik heb het dit weekend nog eens verteld. Ze was weer blij.

 

 

buitenkans

18 January 2011 om 13:24

het was een poentje, heb de typefout verbeterd ondertussen Smile mijn dochter zegt altijd: hij is niet dood, hij slaapt nog een beetje.
wilgenroosje

18 January 2011 om 13:35

Groetjes Jannie

wijari

18 January 2011 om 19:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.