blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

kadootjes

3 reacties

daarnet kreeg ik een kadootje van een italiaanse internetvriend, ik luister er nu naar, rustgevende pianomuziek, mooi. al ben ik niet depri, kadootjes zijn altijd welkom en ik krijg er de laatste dagen in overvloed. vanmorgen merkte ik al dat muziek vandaag op een bepaalde manier binnenkomt. op het moment is spinvis op de radio, dat vind ik nou 3 keer niks. misschien doordat ik een hekel heb aan iemand, die daar fan van is Smile het wordt meteen goedgemaakt door een liedje van de scene, daar ben ik fan van, doordat ik iemand graag mag, die daar fan van is. muziek en eten hebben bij mij vaak te maken met goede of slechte herinneringen aan bepaalde mensen.

vannacht heel raar gedroomd, allerlei onbetekenende voorvalletjes van de afgelopen week vormden een vreemd verhaaltje. ik heb trouwens gemerkt, dat ik mijn dromen een beetje kan sturen. voor ik 's avonds mijn computer afsluit lees ik altijd nog even twitter. zelf plaats ik heel weinig tweets, maar ik volg daar cabaretiers, wielrenners en politici. aan één fanatieke twitteraarster kan ik me steendood ergeren, ik volg haar niet, maar lees haar altijd wel, stom stom stom. ze komt geregeld in mijn dromen voor, dus vanaf vandaag gaat ze op negeer, haha. ik droom liever van leuke mensen.

dit is op het moment één van mijn favoriete liedjes. tot morgen.

3 reacties

Muziek kan inderdaad een cadeautje zijn.
Vorige week was er een programma over de CD van Paul Simon met Lady Smith Black Mombaza- Graceland. Een CD die bij ons grijs gedraaid is, zowel thuis als in de auto.
Het verhaal eromheen was de reden dat de CD ook nu weer in het bakje ligt. Een cadeautje op de 17 januari, dat zou een hele trieste sombere maandag moeten zijn ...Nee dus. Hier niet.
Dromen, ik kan ze sturen. Zo niet, wil het weleens in een nachtmerrie ontaarden. Gebeurt gelukkig zelden.
Groetjes!
Jopie Meerman

17 January 2011 om 12:08

Ja ik snap dat van dat samenwonen. Mijn zus die weduwe is, verteld ook dat ze dat mist dat delen. Jij hebt het voor jezelf opgelost.

Ik droom altijd dat ik mijn kinderen kwijt ben. Ze zijn dan nog klein. Het is begonnen, doen ik gescheiden was. Rotdromen, ik ben altijd blij dat ik wakker word, of Johnny mij wakker maakt. Kan dan vreselijk huilen.

Vandaag heb ik een redelijk goede dag, pijn betreffend. Ik heb zelfs mijn schoenen aan, om een cadeautje te gaan kopen voor een vriendin. Morgen is ze jarig. Ik ga er niet heen, maar wil het graag in huis hebben, als ze komt.

Ik loop nu weer op mijn oude schoenen. Nou ja lopen, ik kom vooruit. Dag hoor, tot morgen!!

buitenkans

17 January 2011 om 12:54

Muziek beinvloed vaak je stemming meestal wordt ik er vrolijk van. Ik wens je dat het een vrolijk kadootje was.
paled

17 January 2011 om 15:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.