blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

even pauze

6 reacties

dat bedoel ik letterlijk, ik zit nu even te pauzeren, want ik heb het zo druk als een klein baasje. ja, het wonder is gebeurd, ik ben de rode map aan het vullen en ben al op de helft. nu moet mijn arm even rusten, ik heb bij ergotherapie geleerd mijn ene bruikbare arm niet te overbelasten.

ik ben erg blij dat ik in de revalidatieperiode ergotherapie heb gehad, ik heb daar nog steeds profijt van. niet alleen leerden ze me allerlei éen-handigheidjes, maar ook om zelf oplossingen te vinden voor probleempjes, die je tegenkomt. daarom heb ik vanmorgen weer 2 bbq-tangen gekocht, daarmee raap ik b.v. de post op. ik kan een beetje bukken, dus een opraapstok is dan niet perse nodig. bovendien is het veel goedkoper.

mijn trippelstoel heeft een lege batterij, dus ligt hij nu aan het electriciteitsinfuus. om kracht te kunnen zetten om gaatjes te prikken in de papieren moet ik eigenlijk wat hoger zitten, dat kan zo meteen dan weer. de stoel heeft een electrisch hoog/laag mechaniekje, zelf vind ik het jammer dat je de stoel niet handmatig kan verstellen.

over electriciteit gesproken, gisteren kreeg ik de jaarafrekening van delta. wat ik vreesde is gebeurd, ik moet bijbetalen. maar ik was heel blij dat dat nog geen 4 euro is. ik heb de afrekening van vorig jaar er bij gezocht en het gebruik vergeleken. ik heb precies evenveel water verbruikt en iets minder gas en electriciteit. ik heb ook even op internet het jaarverbruik opgezocht van de gemiddelde nederlander, ik gebruik ongeveer de helft daarvan aan gas en elektrisch. nu snap ik ook waarom mijn sokken afzakten, mijn ecologische voetstap is kleiner geworden Smile

van het uitgespaarde geld heb ik mijn dochter een kado gegeven onder het motto: zuinigheid met vlijt bouwt laptops als kamelen. hij is al bezorgd en ze komt hem vanavond ophalen. eerst protesteerde ze, dat ik iets moest kopen wat ik zelf graag wilde hebben. maar ik kan me niks leukers bedenken dan een hartewens van mijn kind vervullen. ik ben gelukkig.

tot morgen.

6 reacties

Kunnen, mogen geven, is sowieso iets fijns. En iets geven aan je kind, dat is geweldig, gelukkiger kun jezelf niet zijn. Ik ben het helemaal met je eens.

Je gaat hard met je map, maar ik lees dat jij weet, hoe hard je mag gaan. Ja ik weet dat ook, ook geleerd bij ergotherapie. Ik vind het een feestelijk dagje daar bij jou. Fijn hoor!

buitenkans

13 January 2011 om 14:44

Je bent een lieve moeder Roos, leuk om iets te geven aan je dochter.Lachend
wijari

13 January 2011 om 16:07

Nou ja iets, ietsje meer.Knipoog
wijari

13 January 2011 om 16:08

Fijn,dat je de mogelijheid hebt iets materieels te geven.Hoe kwam je er uit bij die voetprint-test? Groeten Izerina
izerinalin

13 January 2011 om 16:12

Geven geeft soms veel meer voldoening dan krijgen Wilgenroosje.
paled

13 January 2011 om 16:40

Ik wil ook op ergotherapie. Dan zal ik misschien ook ooit eens leren waar mijn grenzen liggen en hoe ik kan voorkomen dat ik erover heen ga. Sowee... 4 hele euri terug betalen. Krijg je daar nou ook een acceptgiro voor??? Ach nee. Verrekenen ze met je volgende afrekening, natuurlijk. En je maandbijdrage? Niet teveel naar boven geschroefd door dat terug betalen?

Leuk dat je je dochter wat gaf. En nog leuker dat ze protesteerde. Die zoon van mij zou alleen maar staan juichen Knipoog

annemie

13 January 2011 om 18:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.