blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

welbegrepen eigenbelang

5 reacties

de verkiezingscampagnes voor de provinciale staten zijn losgebarsten. ik weet nog niet op wie ik ga stemmen. heb wel een vermoeden. maar ik weet al 2 partijen waar ik zeker niet op ga stemmen. van de ene weiger ik de naam te noemen vanwege het gevaar dat google die naam op mijn weblog gaat promoten. de andere was gisteren volop in het nieuws.

ik was even van plan een vriend te mailen, die op de bloemenveiling in aalsmeer werkt en te vragen of hij niet een paar karrevrachten doorgedraaide geraniums kan afleveren bij de leden van de partij 50plus. ik vind dat ze  daar nodig achter moeten gaan zitten i.p.v. breeduit op te komen voor hun welbegrepen eigenbelang. er staan een paar mensen op die lijst waarvoor ik voorheen nog enig respect had, maar dat is nu wel voorgoed verdwenen.

vannacht weer eens niet kunnen slapen en 3 keer gekeken naar de herhaling van de wereld draait door. daar stelde een gezelschap oudere mannen zich voor als de grote vernieuwers van het wakker nederland ochtendprogramma ochtendspits. zij zouden daar elke morgen een deskundige stem laten horen. omdat het programma, waar ik nooit meer naar keek vanwege de hoge mate van grachtengordelmensjes en het onrustige decor, vernieuwd is, besloot ik er vanmorgen naar te kijken. het decor is veranderd, maar moest het dan meteen zo rigoureus "rustiek" zijn? voor wie het programma gemaakt wordt is me een raadsel, maar zeker niet voor mij. 

gisteren heb ik een reactie van ene ansiko verwijderd. deze probeerde me uit te leggen hoe de thuiszorg werkt en verweet me geen begrip voor de thuiszorg te hebben. ik wist niet goed wat ik hier mee aan moest. na hier 3 jaar lang van tijd tot tijd over geschreven te hebben, trof het me dat deze persoon blijkbaar denkt dat deze situatie nieuw voor me is. ik heb voor alles en iedereen begrip, dat probeer ik althans, maar af en toe is het wel fijn als er ook begrip voor mijn positie is. 

gistermiddag/avond was geslaagd. de kerstspullen zijn opgeruimd en de pannenkoeken waren lekker. ik heb het al eens meer gezegd: er is aan mijn dochter een goede kok verloren gegaan.  poof heeft een nieuw dekentje gekregen, knalrood, passend bij de lege ordner haha en heeft daar de hele avond enorm op liggen slapen, ik denk/hoop dat daarmee het laatste restje vuurwerkangst is verdwenen.

tot morgen.

5 reacties

nog niet overal zijn de kerstspullen opgeruimd

zie bovenaan je blog staan:

Ads door Google

Cyberbel

11 January 2011 om 13:55

en bij mij dit:

Ads door Google

hoe die kerst decoratie roze erin geslopen is???

Cyberbel

11 January 2011 om 13:56

Goh Roos ik was ook wakker jammer dat ik het niet wist hadden we kunnen chatten een fijne dag verder groetjes corrie
v.d.waal

11 January 2011 om 14:35

Een rood dekentje..dat slaaptnatuurlijk lekker, vanwege de kleur. Poof zag de laatste kerstballen verdwijnen en dacht, het is achter de rug, ik heb het weer gehad voor een jaar. lekker slapen.

Die partij ": mag het ietsje meer dan vijftig zijn"..Ik zeg tegen Johnny hoe graag wil je nu belangrijk zijn, Die nagel aan mijn doodskist houdt er niet mee op..nooit. Strijden voor AOWers en meer vakantiegeld...en alles wat hun is afgenomen, de laatste jaren. Het is zoiets als de partij voor de Dieren, Als Marianne haar zegje doet, bijvoorbeeld over het minderheidskabinet...dan roept ze als laatste regel. En de herten mogen niet afgeschoten worden..ik schrik dan altijd even...denken aan Van Gogh.

Doe..eg

 

buitenkans

11 January 2011 om 14:40

Ik was van plan een keertje naar die ochtend tv te kijken.Ook ik ben wakker dan.En de verkiezingen,ik zoek wel een site om me te laten voorlichten. Groeten IZerina
izerinalin

11 January 2011 om 14:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.