blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

zeepkist

3 reacties

vanmorgen heb ik al een kleine zoektocht gehouden. wat is een zeepkist? ik ken zeepkistenraces met voertuigen gemaakt van een zeepkist. je kunt ook op een zeepkist gaan staan om te speechen, maar daarmee weet ik nog niet wat een zeepkist is. misschien kan een van jullie me verder helpen.

gisteren las ik ergens dat iemand vriendjes ging eten en ik vroeg of die lekker smaken.  later kwam ik er pas achter dat ze frietjes had bedoeld. mijn reactie was weggehaald. geen ramp, maar die vriendjes eten bleef in mijn gedachten, bij sommige gerechten moet ik denken aan vriendjes van vroeger en nu. altijd als ik witlof eet denk ik b.v. aan wim, die er een half flesje tabasco doorkieperde. gisteren at ik een slavink en dacht aan henk. henk slaat die vinken altijd plat voor ie ze bakt, dan zijn ze sneller gaar.

vannacht kon ik weer niet in slaap komen. ik maak me ergens zorgen over, ik kan er niks aan veranderen, maar probeer toch een oplossing te vinden. om 3 uur heb ik nog wat zitten computeren en om 4 uur weer naar bed, waar ik het nog 5 uur zag worden. dan zou een ipad met 1200 boeken van pas komen, maar denk niet dat het met 1 hand zo praktisch is. dus dan maar tv-herhalingen gekeken.

bij het goede nieuws van gisteren was ik nog iets vergeten. dochter had donderdag 6 flesjes alcoholvrije jupiler voor me meegenomen. daar was ik al heel lang naar op zoek. gewoon bier gaat niet samen met mijn medicijnen, light frisdranken bevatten soms zoettoffen waar ik niet tegen kan en met suiker mag ik niet hebben. de meeste restaurants hier hebben jupiler n.a. veruit het beste alcoholvrije bier, maar in de super hier hebben ze het niet.  dochter vond het in een super in sluis, dus de bevoorrading is nu verzekerd.

nu ga ik nog wat koffie halen. tot morgen. 

 

3 reacties

Verdorie dat slapen, niet dat ik een ster ben, maar het is toch een misere hè. Zeker als je ergens over aan het piekeren bent. Ik heb de ervaring bij jou, dat het wel goed komt, ik hoop dat jij dat ook denkt.

Vriendjes eten, nee dat is niks, met vriendjes wel, dat is zelfs super gezellig. Mijn dochter belde net, die meiden hadden weer naar mijn idee, iets ingewikkelds bedacht. De mannen zijn naar het biljarten. Straks komen ze om de koffie. De meisjes en de kleinkinderen. Dan gaan ze weer naar huis, dan gaan ze daar iets lekkers koken, nemen ze weer mee naar hier, De mannen komen dan naar huis, gaan we met z'n allen eten, de mannen gaan dan weer verder biljarten kijken. Intussen moet het dan een uur of half zeven zijn. Goeiendag zeg...

Jij hebt dan wel weer een lekker biertje. Een I-pad met een hand, gaat goed, als je hem op tafel legt. Doeg lief

buitenkans

23 October 2010 om 11:22

Roza niet slapen is een ramp ik had het gisternacht zat om half 4achter de pc met een bakje thee en een sneetje peper koeke en ben om half5weer terug gegaan maar niet echt meer geslapen .Een fijn weekend ondanks het vieze weertje groetjes corrieKnipoog
v.d.waal

23 October 2010 om 12:41

Zou een zeepkist soms de verpakking van zeep of pakken zeeppoeder zijn? Mijn vader verkocht vroeger castella en klok. Ik heb een vage herinnering aan stevige verpakkingen. Maar het kunnen ook dozen geweest zijn. groeten Izerina
izerinalin

23 October 2010 om 14:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.