blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

koffie en fluitend eten

8 reacties

je bent net op tijd, quinn, er zit nog 1 mokje in de koffiepot en anders zet ik gewoon nieuwe Smile

gisteravond de bio-maaltijd opgemagnetroneerd. een maaltijd, die fluit. het ligt niet aan mijn magnetroneerkunsten, maar het hoort zo volgens de gebruiksaanwijzing. de maaltijd was goed te doen en slim bereid. wortelen, ui, pompoen en aardappelen kan een flauw geheel geven, maar er was ruim peper gebruikt en dat paste er goed bij. dus morgen schaf ik er weer een aan. er is ook een bio-maaltijd met boerenkool en knolselderij, die ga ik ook proberen.

ik ben blij dat ik weinig nederlandse televisie kijk. zo mis ik ook voor het grootste deel de rampen, die me te wachten staan. mijn eigen struisvogelpolitiek, maar ik kies er voor om lekker te kunnen slapen.

de lotto-jackpot is mijn deur voorbijgaan, dus jullie zullen wat langer moeten wachten op het feestje. ik kwam wel even in de problemen, toen ik hoorde dat er 22 winnaars waren en ik mijn wensen moest bijstellen van 36 miljoen naar anderhalf miljoen. wat kun je dan weinig doen met zo'n bedrag haha. en ach, rijk ben ik toch al.

tot morgen.

8 reacties

Ik zou even via internetbankieren moeten kijken of er anderhalf miljoen is bijgeschreven. Denk het niet. Dan zal de bank zeker uit zichzelf contact met me opnemen, toch? Terwijl ik dit schrijf, barst hier een hagelbui los... Dat wordt leuk vanmiddag. @ ja ik ben heel blij met het betere nieuws over collega.

Poof niet te lastig trouwens gisteren??

annemie

20 October 2010 om 11:34

Ja rosa, ik dacht ook al. Gelukkig dat ik niet gewonnen heb, want dan gaat er toch zo'n 35 miljoen je neus voorbij...

Weet je dat zoiets heel veel jaren in Tholen gebeurde. Iemand won de voetbaltoto.
Vijftigduizend gulden.
De maand erna was dat 100.000 gulden geworden.
Zei die winnaar: "Ja, ik had pech !Geldgezicht

Jopie Meerman

20 October 2010 om 12:11

Lachend.....

Dat is inderdaad lekker, met peper. Ik had paar weken terug peekluts gemaakt. Ook lekker met peper en een schepje sambal, precies goed op smaak, heerlijk.

Fijn dat de maaltijd je heeft gesmaakt, boerenkool klinkt ook goed.

We wachten gewoon rustig af, je feestje, lachen wat je zegt van die 36 naar 1,5Lachend

C. Jansens

20 October 2010 om 12:11

Geleden...mot 'r nog ergens tussen.
En je naam moet met een Kapitaal, Rosa !!Verbaasd
Jopie Meerman

20 October 2010 om 12:13

Dat is goed hè, dat het eten lekker smaakte. Het is belangrijk..Vandaag maak ik mihoen, Eenvoudig, met kip en ei. Groentes ook natuurlijk. Johnny is naar het WK-biljarten in Sluiskil. Kan hij eten wanneer hij wilt, of niet eten, dat kan ook.

Niks gewonnen dus, ach wat je zegt..je bent al rijk. Je krijgt er weer zorgen bij moet je maar denken, zorgen over je geld.

Ik zag in het UWV-blad, ( misschien heb jij dat ook), rolstelmantels en capes. Ik denk ik zet in ieder geval de adressen op het web even hier. www.happyrainydays.nl en www.rolstoelcape. nl.

Happyrainydays misschien ook nog wat voor Annemie.

@ Leuk, jullie pimpampetwoorden..

 

buitenkans

20 October 2010 om 12:21

lol @ Kapitaal
wilgenroosje

20 October 2010 om 12:27

De fabrikant zou bij nieuwe bedenksels jou als test-eter moeten vragen. Jij hebt verstand van voeing en smaak. Groeten Izerina
izerinalin

20 October 2010 om 13:11

Ik heb ook niks gewonnen ,maar ach ik heb alles al.ik zag in een reactie van Quinn peekluts leuk woord ik neem aan dat t hutspot is .

groetjes Chris.

chris 112

20 October 2010 om 19:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.