blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

hamsteren!!!!

5 reacties

volgende week heeft de traiteur vakantie en levert dan anderhalve week geen warme maaltijden. omdat ik soep en brood wel heel erg lekker vind, zou ik daar best al die tijd op kunnen leven. goed opgevoed zijnde (geen voedsel weggooien en zorgen voor afwisseling) kan ik dat niet over mijn hart verkrijgen. dus vanaf vandaag ben ik aan het hamsteren geslagen.

vanavond eet ik iets nieuws, als het bevalt koop ik het donderdag voor volgende week. het is bio-stamppot met pompoen. niet alleen biologisch, maar ook vegetarisch. de ingrediëntenlijst bevat zo op het oog niks waarvoor ik allergisch ben, dus ik ben benieuwd.

gisteravond had ik moeite in slaap te komen. ik moest steeds denken aan dingen, die mislukt waren, o.a. toen ik nog caterde. eigenlijk was dat niet zo veel, ik had een keertje te weinig borden meegeleverd, zodat mensen voortdurend aan het afwassen waren. het was geen fout van mij, meer een misverstand, maar toch onthoud ik dan zoiets. ik vind het dom van mezelf dat ik dan jaren later daarover nog ga piekeren, terwijl ik de successen, die er zeker ook waren, op zo'n moment dan vergeet.

om 6 uur vanmorgen onweerde het even. poof liep even stressend door het huis, maar ging daarna toch weer slapen.  al bij al heb ik 3 uurtjes geslapen, komt vanavond wel weer goed.

het wordt weer een hangdagje denk ik. tot morgen. 

5 reacties

Toch goed,dat Poof niet gestresst bleef. groeten Izerina
izerinalin

19 October 2010 om 13:20

Je bent toch AH niet RoosKnipoog,lekker eten is belangrijk vinden wij.Fijne hangdagLachend
wijari

19 October 2010 om 13:21

Hoe ga jij dat dan doen hamsteren. In je diepvries stoppen?  Ik zou een paar maaltijden voor je kunnen maken, voor het weekend of zo. Kun je gerust vragen hoor, ik kook zo vaak.  Misschien niet zo goed als jou..maar toch.

Ik hoop dat de biostamppot en de pompoen lekker zijn. Ik schrijf dat omdat ik dat niet lust, pompoen.

Denken over wat je toen niet goed deed, is echt iets voor de nacht. What a waste...domoor. Denk aan wat je goed deed. Als je drie uur hebt geslapen, ga je vanzelf bankhangen...niet dat ik dat kan, jij ook niet natuurlijk. Hoogstens stoelhangen.

buitenkans

19 October 2010 om 14:23

je hebt dus niet een heel klein beetje uitgeslapen vanochtendOnschuldig

Bijzonder he...die piekermomenten. Het zou fijn zijn dat je op dat moment datgene zou voelen wat je er nu over schrijft....maar ja, dat is het hem noejuust eej.

lief van ineke wat ze schrijft. omdat je lief bent zouden we je willen helpen. Voor mij is het onmogelijk, maar toch denk ik erover na, over jouw eten. Ik denk dat dat komt omdat jij volgens mij ook iemand zou helpen als je dat zou kunnen. Ik dacht zomaar over je dochter, misschien kan zij een aantal keren bij jou komen koken, en gezellig samen eten, of je stuurt haar naar de egyptenaar, dan heb je al voor een week eten...toch??

Ik denk erover, maar vertrouw er tegelijkertijd op dat jij, zeker jij, aan je kostje komt, je bent creatief in dat soort dingen.....hamsteren is al een begin he.

Quinn.

C. Jansens

19 October 2010 om 15:45

Goeiemorgen Rosa....heb je nog een bak koffie voor me in je koffiepot of is tie weer al leeg.....Lachend
C. Jansens

20 October 2010 om 10:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.