blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

waarheid

6 reacties

afgelopen weekend heb ik weer veel geleerd en deze keer was ik tevreden over mezelf. dat mag ook wel eens in de krant. ik leerde dat iedereen zijn eigen waarheid heeft en als je die verdraait blijft er weinig waarheid meer over. dat is het laatste wat ik er over zeg, genoeg olie op het vuur.

in mijn dromen vind ik vaak dingen uit. vannacht vond ik iets uit wat er misschien al is, een outletwinkel voor woninginrichting. dure meubels, verf, gordijnstof tegen dumpprijzen, omdat de kleuren al een half jaar geen mode meer zijn. en ik was niet eens van plan mijn interieur te veranderen Smile de ijsco-kleurtjes in mijn leefruimte voldoen prima. ze zijn nooit in de mode geweest en als ze het worden ben ik de eerste die het heeft.

ik hoor net iets over het woord van het jaar. er zijn enkele woorden, die tegenwoordig veel gebruikt worden en die ik heel lelijk vind. b.v. pro-aktief en reuring. de nieuwsuitzendingen staan er bol van. ik hoop dat ze dit jaar een leuk woord kiezen.

en zo is de week weer begonnen met een bibberende poof, ed en willem bever zijn n.l. weer volop aan het kotteren en boren in de buurt. tot morgen.

6 reacties

Olie op het vuur...waar gaat dit over?

woorden   ik heb toevallig gisteren een versje over woorden geplaatst. Misschien wordt dat het "vers"van het jaar.

yochem

18 October 2010 om 11:52

nergens, yochem Smile

en veel succes met je vers. 

wilgenroosje

18 October 2010 om 11:57

Gedogen vind ik niks..ik wil het niet meer horen. Ik zeg hier thuis ook wel eens reuring, bij iets grappigs..

Interactieve TV ..vind ik ook niks.

buitenkans

18 October 2010 om 12:23

Vandaag hier geen gezaag en geboor lekker rustig,en arme poofKnipoog
wijari

18 October 2010 om 13:28

ff snel, stiekem. De heren kunnen toch niet zien dat ik de pc heb aangedaan. De rolluik is dicht en ze boren en slijpen zo hard. En nog kan ik geen stofje extra zien binnen komen. Dus hier valt het in ieder geval mee. Al zou Poof daar waarschijnlijk anders over denken. Want oordoppen zouden welkom zijn.

Leerzaam weekendje. Ik ken het. Heb het ook gehad. Al heb ik bij jou de clou blijkbaar gemist.

annemie

18 October 2010 om 14:32

Ooit was een zusje van jouw uitvinding hier in het dorp. Nieuwe meubels en witgoed,"winkeldochters"van andere zaken. Gecombineerd met tweedehands spul. De winkel heeft het niet gered. Groeten Izerina
izerinalin

18 October 2010 om 15:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.