blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

ze doen het met spiegels...

7 reacties

... volgens agatha christie. ik heb mijn blogje aangepast, mijn doel was bereikt Smile

vanmorgen heb ik een paar croissantjes afgebakken. ik was vergeten hoe ik de ovenfunktie van mijn combi-magnetron moest instellen, maar het is toch gelukt. voor vanmiddag ben ik wat brood aan het ontdooien, want het was toch wel wat vet.

nu de postbodes. op t.v. zag ik dat postbodes zullen worden afgeschaft en dat vind ik verschrikkelijk. o.k. de meeste postbezorgers bezorgen ook de post, maar het ligt wel aan voor welk bedrijf ze werken. ik heb nu alweer 2 dagen ook de post voor mijn buren gekregen, omdat ik op een hoek woon hoeft de postbezorger dan niet de straat in te lopen denk ik. de buren moeten tot dinsdag wachten op hun post, want eerder kan ik het niet brengen.

toen het zaterdagmorgen zo regende dacht ik aan een van mijn favoriete postbodes. ik zag hem eens dansen en zingen achter zijn postkarretje. hij zong singing in the rain en hupste het trottoir op en af, net als gene kelly deed in de film. zoiets maakt niet alleen je dag goed, je onthoudt het je hele leven.

toen hier het postkantoor nog was, moest ik een aangetekende brief ophalen. ik hoefde me niet te legitimeren. de beambte achter het loket riep naar achteren, waar de postbodes de post aan het sorteren waren: rosa wilgenroosje staat hier, kennen jullie ze? "jouwwwwww" klonk er en ik kreeg mijn brief.

en wat het eten van die eerste postbode betreft (op verzoek van piet), zijn broer was visser, dus thuis aten ze vaak vis Smile

tot morgen.

7 reacties

ik las het...en toen wast weg.....Lachend
C. Jansens

17 October 2010 om 14:20

allebei bedoel ik...jou verhaal en de reactie
C. Jansens

17 October 2010 om 14:21

hoe het gaat met me vroeg je gister, nou roos, ik begin mij wat beter te voelen. Morgen slik ik 4 wkn geen morfine meer. Eerst werd de rugpijn niet erger, naderhand wel. Op het moment mag ik niet mopperen. Ik kan nog een poosje zitten af en toe, kwartiertje ofzo. Ik kan ook af en toe bitje klutsen in huis. Ik ben veel ziek geweest roos, van de afkickverschijnselen, het is nog niet weg, wel een stuk beter de laatste dagen. Dankje voor je belangstelling....blogvriendinOnschuldig

 

C. Jansens

17 October 2010 om 14:26

dat mag, quinn. ik wilde alleen iets bewijzen en het klopte.
wilgenroosje

17 October 2010 om 14:26

en ik ben heel blij met het nieuws dat het beter gaat en met jou als blogvriendin!
wilgenroosje

17 October 2010 om 14:28

ja dat begreep ik
C. Jansens

17 October 2010 om 14:28

ja ik ook!!!!
C. Jansens

17 October 2010 om 14:28

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.