blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

rare wereld

3 reacties

vanmorgen na het boodschappen doen over de kaoie "gewandeld". de duitsers hebben weer vakantie, dus er liepen heel wat oosterburen daar. de vis was al gemijnd en in vrachtwagens geladen, er werd opgeruimd en ik zag een man staan, die garnalen stond te eten uit een grote bak. een eindje verder stonden nog 4 van die bakken, boordevol garnalen, die waarschijnlijk al oneetbaar waren gemaakt. ik las pas dat de garnalen niks waard zijn op het moment en daarom worden ze vernietigd. niks bijzonders, dat wordt ook gedaan als er teveel fruit of groente is. maar als je er goed over nadenkt klopt het van geen kanten.

een belangrijk deel van de wereldbevolking lijdt honger en wij? wij vissen de zee leeg en vernietigen dan wat we teveel vangen. rare wereld. 

3 reacties

Ja Rosa leg dat maar eens uit. Het klopt echt niet...ze zeggen altijd je hebt geluk dat je aan deze kant van de aardbol bent geboren, nou het is waar ook. Overvloed en honger, en dan vinden ze het gek, dat de mensen hier wat komen halen..nou ik niet.

Als we niet wat naar daar brengen, komen ze op een dag allemaal naar hier, afijn dan zal Wilders het druk hebben.

 

buitenkans

14 October 2010 om 14:02

hoe heeft het toch zo ver kunnen komen met europa en de westerse wereld...waarom wordt het niet even naar de voedselbank gebracht of een asielzoekers centrum.

Riet Luteijn

14 October 2010 om 15:05

WAt vreemd Roos. Zou daar nu echt geen houdbaar product van gemaakt kunnen worden? En via de VN verspreid daar waar nodig. groeten Izerina
izerinalin

14 October 2010 om 17:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.