blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

verbanden leggen

3 reacties

bedankt voor de tips i.v. poof haar nieuwste angst. het is natuurlijk niet zeldzaam, dat ze dingen leert door verbanden te leggen. volgens mij doen de meeste dieren dat. een paar dagen terug zag ik dat ze in een dierentuin zo een giraffe leerden om een poot te geven.

iets afleren is moeilijker. poof weet drommels goed waar geluiden vandaan komen, bij geluid uit t.v. of p.c. blijft ze rustig, maar als de school uitgaat is ze nu op haar hoede. toch ging het gisteren wel goed, toen er op die stemmetjes geen knal volgde. ondanks al haar eigenaardigheden zou ik haar toch niet willen missen.

gisteravond even naar animal planet gekeken, geen aanrader. verminkte en uitgehongerde honden, dan zie je dat mensen vaak zelf het grootste beest zijn. gelukkig heb ik er niet van gedroomd.

op het zeelandnet prikbord kijkend viel me op dat mijn dromen en wensen in de loop der tijd erg veranderd zijn. zo heb ik ooit gespaard voor een aanhangwagen, maar nu zou ik er niks meer mee kunnen doen. een heel kleintje misschien om achter mijn electrische rolstoel te hangen. misschien in de toekomst nodig als de thuiszorg i.v.m. bezuinigingen niet meer mag helpen met boodschappen doen. maar ik ga niet doemdenken, we zullen wel zien waar het schip strandt. hopelijk op een tropisch eiland. tot morgen.

3 reacties

@ Er zijn inderdaad verschillende voetafdruk-testen. Gisteren deed ik er eentje en kwam uit op het gemiddelde bij eerlijke verdeling. Dat voelt goed. Groeten Izerina
izerinalin

13 October 2010 om 12:12

iets afleren is zeker moeilijk. sommige dingen zijn zo'n gewoonte...

fijne dag. rosette.

Nardan.

13 October 2010 om 12:19

Een tropisch eiland, warm dat wel...

Het schip gaat niet stranden, ik weiger dat te geloven. Dot kan niet worden toegestaan.

Nee zeg, Poof die wil je niet missen, je maatje..

buitenkans

13 October 2010 om 13:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.