blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

blauwe lucht

5 reacties

de wolken gisteren waren verbazend snel weg, hartelijk bedankt voor de medewerking bij het wegjagen. ik heb mezelf getracteerd op een online betaalspel. eigenlijk vond ik het altijd een beetje onzinnig om lucht te kopen, wat het uiteindelijk is. maar ik heb me er de hele middag mee vermaakt en dat is heel wat waard.

vanmorgen heb ik een nieuw flesje rescuedruppels gekocht. na een heel weekend met vuurwerk en een stressende poof waren haar borrels bijna op. poof is een alpha hond met een betabrein, ze trekt conclusies. vlak voor er geknald werd klonken er kinderstemmen, dus  denkt poof nu als ze kinderstemmen hoort dat het geknal niet ver weg is. ik woon vlakbij de basisschool dus wordt er een hele dag gebibberd. een hond die zichzelf iets aanleert het weer afleren is bijna een dagtaak. nu had ik haar bijna afgeleerd bang te zijn voor regen, hebben we dit weer.

vanmiddag ga ik eens op zoek naar een kinderprogramma, dat vroeger op de franse t.v. was. lang voor de kabel kwam, hadden wij thuis 2 franse zenders op t.v. ik kon al frans voordat ik franse les kreeg. de serie heette le caroussel aux images en ik herinner me de hond pollux, een pop gemaakt van een zwabber met een engels accent. en hoe ik dat laatste weet? geen idee. waarschijnlijk ben ik daarom altijd dol geweest op honden met gordijntjes voor hun ogen.

werk aan de winkel dus. tot morgen. 

 

5 reacties

Ik lacht me slap" een hond met gordijntjes voor de ogen..." Kan je dat ook met buurvrouwen doen gordijntje de voor ogen hangen? Mijn buurvrouw gaat steevast achter me lopen als we een hond tegen komen bij het wandelen samen...

 Als ik jou was, kocht, of zocht ik kinderstemmetjes op het internet als mp3 tje en dan maar afdraaien net zolang tot Poof er aan gewend is.

 Wel zelf effe uitkijken dat je de doos met snoepjes dicht houd dan...Lachend

Riet Luteijn

12 October 2010 om 14:00

voor de
Riet Luteijn

12 October 2010 om 14:01

Als je nu kinderstemmen zoekt op TV en je beloont Poof op dat moment. Goh wat ingewikkeld toch die poof van jou.

Fijn dat je weer "opgeklaard" bent. Goed van jou hoor!!

buitenkans

12 October 2010 om 14:47

Wonderlijk,dat honden ook verbinding leggen. De vorige Merle begon al te bibberen bij de flits van een fototoestel. Groeten Izerina
izerinalin

12 October 2010 om 16:37

Heel moeilijk een dier wat zo gauw bang is Wilgenroosje onze Rikkie is ook overal bang van zelfs van het geritsel van een plastic zak. Le caroussel aux images komt me bekend voor.
paled

12 October 2010 om 17:54

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.