blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

pijn

5 reacties

daarnet had ik heel veel pijn, veroorzaakt door muziek. muziek is vreselijk belangrijk voor mij, maar soms kan ik het slecht verdragen. het maakt niet eens uit of het muziek is waaraan ik herinneringen heb, als het muziek is met gevoel, zoals net van jamie cullum dan heeft dat effect. niet altijd pijnlijk gelukkig.

ik heb een beetje last van de herfst, vroeger mijn favoriete seizoen. nu vind ik het moeilijk om stil te blijven zitten, ik wil dingen maken, koken voor grote gezelschappen, slopen naaien voor de kussentjes op mijn fauteuils, mijn bijkeuken fuchsiaroze schilderen. gelukkig ben ik meestal tevreden met mijn virtuele boerderij, maar ik zou eigenlijk liever bollen willen planten.

ach, het waait wel weer over. tot morgen 

5 reacties

ja dat kan ik ook hebben met muziek soms kan je daar zeker een bepaalde pijn van hebben doordat het je herinnert aan iets minder leuks. er zijn dagen dat ik geen muziek aan heb, maar er zijn zeker ook momenten dat ik niet zonder muziek kan.

fijne maandag. rosette.

Nardan.

11 October 2010 om 12:45

Zeker waait het over. Stel je voor, dat je dit nooit zou voelen..zou ook gek zijn.

Vanavond op TV NVRC Dokument- onverklaarbaar.

"Rick van Hek werkt dagelijks hard aan zijn revalidatie nadat hij plotseling en onverklaarbaar halfzijdig verlamd raakte" Nederland 2- 2300 uur.

Schijnt een indrukwekkend documentaire te zijn. Wel laat..

@ Ingrid Bergmann..ook mooi ja.

 

 

buitenkans

11 October 2010 om 13:38

He Roos! De dingetjes die je daar allemaal op schrijft,  zoals de bijkeuken fuchsiaroze schilderen, die horen bij het voorjaar hoor...Lachend

 De september blues dat kan nog wel... en bollen planten ook...

 waaien dat doet het niet zoveel vandaag... of er dan ook een aardige tuinman je kant uit komt waaien weet ik niet.Knipoog

 groetjes van Marie

 
Riet Luteijn

11 October 2010 om 13:55

Muziek kan mij erg ontroeren,maar ook blij maken,oude liedjes van vroeger,mijn tiener tijd b.v.Dag RoosKus
wijari

11 October 2010 om 14:12

Door jouw vorige logje zit ik al bijna de hele dag op YouTube, en ik heb de blues "herontdekt"....dankjewel! Dus je hebt muziek gezaaid, en het wordt geoogst ook Knipoog. Hoop dat jij een beetje van je blues afkomt.
gimoli

11 October 2010 om 15:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.