blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

arbeidsvitaminen

2 reacties

thuis waren wij geabonneerd op de varagids. bij de radioprogramma's stond er elke dag de playlist (al heette die toen nog anders) van de arbeidsvitaminen. die las ik altijd. de aangevraagde muziek was niet zo recent en ik denk dat ik daar een heleboel artiesten van ken. luisteren naar dat programma deed ik n.l. nooit. gisteren was ik op zoek op you tube naar iets van dalida, toen ik rita pavone vond. ik kende haar naam, maar had haar nog nooit gehoord. het liedje dat ik hieronder plaatste is een echte oorwurm.

met dit liedje in mijn hoofd racete ik door de super. ik dacht dat mijn elro kapot was, want hij stuurde heel slecht. ik had m per ongeluk op de 4e versnelling gezet i.p.v. op de 2e. die fout wordt vaak gemaakt door andere gebruikers, dus dat bewijst dat niets menselijks mij vreemd is, haha.

zondag merkte ik dat een groot deel van de zeeuwen uitgeslapen is. ik bekeek op het prikbord wat er aan bedden te koop staat, een enorm aanbod. wat ik zocht stond er niet bij, ik zoek n.l. een 1-persoons/1-hond bed. er is geen haast bij, ik wilde even wat anders zoeken dan regenjassen. ook die heb ik niet gevonden, de kleuren staan me niet aan, somber grijs of beige. waarom geen felle kleuren en motieven, als het regent is het al grijs genoeg. ik herinner me een zomer dat ik een hele leuke vond plus 2 paraplu's met vrolijke bloemen. dat was het betere werk.

ik ga nog een beetje you tuben. tot morgen.

 

2 reacties

Wij hadden vroeger draadomroep. Daar was niet zoveel muziek op. Ik was jaloers op vriendinnetjes,die radio Luxemburg konden ontvangen. groeten Izerina
izerinalin

31 August 2010 om 13:11

Hoi, hoi. Ik heb nog de VARA-gids, mijn kinderen ook, zo gaat dat..ik ben ook lid van de VARA.

ik wist niet dat die er waren..hondenbedden. Ik ga ook eens kijken naar regenjassen, vrolijke dan, als die er al zijn. ik heb ruzie met You Tube..ik doe het net als jou, maar het gaat niet. Ik geef het niet op hoor..maar net als jij bij de regenjassen, heb ik er even genoeg van... Doeg lief.

buitenkans

31 August 2010 om 13:20

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.