blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

koninginnesoep

5 reacties

op het weblog van ineke kwam ik morgenstimmung tegen uit de peer gynt suite. op de middelbare school leerde ik dit blokfluiten.
toen ik was opgenomen in de revalidatiekliniek stierf koningin juliana. onder het middageten keken we naar haar begrafenis op t.v. door het c.v.a had ik mijn emoties nog niet onder controle. toen ze onder de klanken van morgenstimmung naar haar laatste rustplaats werd gedragen, drupten mijn tranen in de soep. koninginnesoep.

af en toe heb ik behoefte aan afreageermuziek. een van mijn favorieten is daarvoor "in de hal van de bergkoning" uit diezelfde peer gynt suite gespeeld door apocalyptica. jammer genoeg is insluiten van deze clip op you tube uigeschakeld. daarom deze klassieke.

5 reacties

deze bedoelde je Smile

Cyberbel

30 August 2010 om 10:58

Wat is dat toch voor een rommeltje bij Zeelandnet en You Tube..ik sukkel ook maar door. Het gaat wel, maar niet zoals het altijd ging. Ik heb op het moment de nijging om rare zinsconstructies te maken. Grappig.

Mooi hè die muziek..wat wij daar gezien hebben in Noorwegen, was onvoorstelbaar. Met vliegtuigen, die laag over de tribune vlogen. Een spektakel.

ik vind jouw koninginnensoep een geweldige vondst. Dag lief.

 

buitenkans

30 August 2010 om 11:37

bedankt bel, dat is um Smile en ineke dit ligt niet aan zeelandnet of you tube maar aan de groep. sommige clips kun je niet insluiten, dan staat er insluiten uitgeschakeld. ik heb nooit problemen hiermee gehad, nog niet. ik klik "insluiten" kopieer de groengekleurde code die dan mestal verschijnt, kopieer die en plak die in het video invoegen schermpje van zeelandnet.
wilgenroosje

30 August 2010 om 11:44

Zo doe ik dat ook Roos,veel makkelijker.

Fijne dag nog.Lachend

wijari

30 August 2010 om 12:15

Hoi Roosje.

Ik heb momenteel ook problemen met filmpjes plaatsen, de boven beschreven manier werkt tijdelijk niet ??

Bedankt voor je reactie op computer tips 3 + 4 op mijn weblog, natuurlijk kun je dit doen als er andere programmaas draaien, maar nadeel is dat alle open staande programmaas met alle koppelingen hieraan worden overgeslagen, en je dus maar een gedeeltelijke werking hebt.

Is Poof alweer een beetje rustiger geworden ?? 

Groeten Eric.

ERIC221

30 August 2010 om 21:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.