blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

een ontplofte bom...

3 reacties

een grote ravage na een klein onweersbuitje gisteren. nee, de bliksem is niet ingeslagen, de bom heette poof. de badkamer bleek niet meer voldoende om haar paniek af te reageren, maar doordat ze weer van alles uit de kasten had getrokken, was die vrijwel onbegaanbaar. daarna heeft ze mijn slaapkamerkasten onder poten genomen, de grote kast zit nu vol krassen. ook een lade van een nachtkastje had ze opengetrokken, gelukkig niet leeg gehaald. in de keuken had ze de droogdoek in haar drinkbakje gegooid. die kon ik er met een oprapertje uit halen. al maakt ze nog zoveel rommel, ik probeer niet meer alles zelf op te ruimen. gelukkig was de thuiszorg vroeg en ligt alles weer op zijn plaats.

een voordeel is wel dat ik niet aan veel spullen hecht. o.k. het is geen gezicht die gehavende mahoniekast met witte krassen, maar dat zie ik alleen als ik er langs loop. het wolmandje van mijn oma, dat ik als prullenbak gebruikte, staat veilig boven. ik heb nu een plastic tasje aan mijn bureau gehangen. zo langzamerhand is mijn huis vernielhond-proof.

gelukkig was de bui al om een uur of 10, daarna hebben we goed geslapen. vandaag sla ik het brood halen maar eens over. wel ga ik straks eens internet-shoppen voor een andere regenjas. mijn knalgroene is met drukknopen en probeer die maar eens dicht te doen met 1 hand.

verder heb ik weinig te melden. tot morgen.

3 reacties

Gelukkig hebben onze katten niet zoveel problemen met onweer. Maar ze maken er af en toe wel een zooitje van. Liefs WIlda, de hele kattenbak nemen ze regelmatig mee tussen de kussentjes van de pootjes.
Zeeuwse dame

29 August 2010 om 11:02

Hoi Roosje, dat is nog eens een verhaal, van de week hulphondje, en nu weer gewoon Poof.
ERIC221

29 August 2010 om 12:38

Onvoorstelbaar toch...het lijkt me de enige oplossing, Poof-proof maken...Gelukkig kun je het relativeren. Goeie zondag Rosa.
buitenkans

29 August 2010 om 14:54

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.