blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

koekjes

7 reacties

vandaag bijna de hele morgen door de regen gereden. eerst naar de bank en om boodschappen en daarna nog even een "wandeling" naar de haven om de pinguins te bekijken. vooral van die wandeling heb ik genoten. het was niet koud, de wind viel mee en de regen regende allerlei leuke herinneringen uit mijn kindertijd over me heen,

thuisgekomen lees ik de blogjes en bijna iedereen schrijft, dat ie die regen zo jammer vindt voor de kinderen. ik denk dat het voor kinderen niet veel uitmaakt welk weer het is, als ze maar volop kunnen spelen. voor volwassenen is het anders, die moeten er door. misschien vond ik het daarom zo leuk vanmorgen, ik moet niks.

dat laatste is niet helemaal waar natuurlijk. ik moet b.v. op mijn voeding letten. ik heb nu bijna iedere dag een zware hypo. ik moet dan snel iets eten, maar er is iets heel vreemds gebeurd, ik lust geen chocola meer. dat hapt zo lekker weg als je laag zit, maar nu moest ik iets anders vinden. heb dus een paar pakken koekjes gekocht.

de keuze was nog niet makkelijk, er zijn zoveel soorten met allerlei bloemrijke namen. mijn keuze viel op de aloude marietjes. ik herinner me dat mijn moeder zich verontschuldigde als ze onverwacht koffievisite kreeg en er een koekje bij gaf. "het zijn maar marietjes". verder kocht ik frou frou, de koekjes met de meest frivole naam die ik ken. ik denk dat ik eindelijk een eind kan maken aan mijn dropverslaving. ik ga hem vervangen door een frou frou-verslaving.

gisteren gebeurden er een aantal dingen, waardoor ik weer ervaarde wat een geweldig medium internet is. eerst kreeg ik een bericht van twitter, dat ik een nieuwe volger had. het bleek een amerikaanse, die ik 7 jaar geleden op msn had. grappig dat ze me nog niet vergeten was. verder had ik een leuk gesprek met een man, die op dit moment ramadan heeft. ik kon er vrijuit over vragen. zo leer je van elkaar.

ow en die pinguins? echt niet de moeite waard om spoorslags naar breskens af te reizen. wat veugels op een kluutje, meer niet. tot morgen.

7 reacties

inderdaad maakt de regen voor kinderen niet veel uit. saranya en haar vreindinnetje hebben er geen last van die spelen heerlijk. net koekjes gebakken en verder spelen ze heerlijk op Saranya haar kamer. ik hoor ze niet i.i.g. inderdaad is het voor de volwassen meestal erger die erdoor moeten dan i.v.m. werk of boodschappen e.d.

fijne middag gewenst.

rosette.

Nardan.

26 August 2010 om 14:11

Ik kan me niet herinneren dat ik als klein meisje een hekel aan regen had.Door de plassen stampen met laarzen aan er was toch niet mooier.

Mijn tante had altijd roomfondant in haar mantelzak, en dat was lekker.Dat kregen wij na afloop als wij met haar mee wandelde.Fijne dag nog Roos.Lachend

 

wijari

26 August 2010 om 14:21

Dat bedenk je toch niet, chocolade niet meer lekker vinden. Voor mij zou het goed zijn, dat mij dat overkwam. maar diep in mijn hart wil ik het niet, ik vind het zó lekker. Ik kan me wel goed beheersen, als ik maar niks open maak, doe ik dat wel, dan eet ik uiteindelijk, de hele reep op. Vind ik ook wel vermakelijk. Nee ik ben niet zo streng voor mezelf. Ik heb er verder ook geen last van, dat scheelt.

Vogels op een kluutje, het is toch wel grappig om te zien, ik hou van pinguins. Doeg rosa.

 

buitenkans

26 August 2010 om 14:51

Als kind heb ik niet vaak iets gepikt. Maar wel "marietjes"Groeten Izerina
izerinalin

26 August 2010 om 14:51

 Ik hoop mar dat je je hypo's weer snel onder controle gaat krijgen...  Marietjes die zijn zo lekker en lief ook wel hoorLachend

 met groetjes van.... dat maar niet wil schijnen vandaag!

Riet Luteijn

26 August 2010 om 14:53

@  you tube----ik begrijp het... maar dat is bij mij het probleem het werkt niet, wat ik ook doe!  en waar dat aan ligt weet ik niet
Riet Luteijn

26 August 2010 om 14:57

Koek en snoep ik lust het denk ik allemaal wel ben een snoeper. groetjes Chris
chris 112

26 August 2010 om 16:16

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.