blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

lekker belangrijk

4 reacties

er waart een spook rond door mijn gedachten en het lukt me maar niet het te verjagen. vrolijke clipjes van jochem myjer helpen heel even dat spook weg te jagen, maar daarna is het weer terug. er zit steeds een liedje in mijn hoofd, het staat jammer genoeg niet op you tube dus kan ik het niet laten horen. zo hard zingen dat ze het in aalsmeer kunnen horen waag ik me maar niet aan. zelfs als ik zacht zing is het niet om aan te horen.

"a curse is on the day. a black and biting curse is she". dat zijn de eerste regels van het liedje. de cd heb ik, het staat ook op mijn pc. ik geloof dat ik verdriet heb.

tot morgen. 

4 reacties

 Ik hoop dat je het spook snel kwijt raakt... kan je niet wat deuren tegen elkaar open zetten!Smile

 In Aalsmeer staat en grote veilingklok en als je nu toch hard gaat zingen moet je wel even de veilingmeester waarschuwen anders worden de gladiolen zo duur...Lachend

 dag Roos, groetjes van Marie

Riet Luteijn

24 August 2010 om 13:15

Weet je ook waarom het verdriet er is Rosa...of voel je alleen verdriet.

Denk erover na..dat het zo jammer is van je dag(en). En dat het niets verandert, Zoek gelukjes vandaag. Alles maar niet verdrietig zijn...

buitenkans

24 August 2010 om 13:47

Sorry Wilgenroosje.
Ik kan niks voor je doen, ik kan je niet helpen, alleen voor je hopen dat dit gevoel voorbij gaat!l  
Jopie Meerman

24 August 2010 om 15:29

Ik weet niet wie die  'Zwarte, bijtende vloek' mag wezen... En of het liedje met jouw nare, verdrietige gevoel te maken heeft. Maar ik hoop echt dat je snel weer een fijn gevoel krijgt, zonder Jochem Myjer te moeten aan horen. Want Jochem... naar mijn gevoel kan dat eventjes, maar dagen na elkaar??? Daar word je gewoon tureluurs van. Enne... je hebt mijn mailadres, hè. Ik kom (uit zelfbehoud) even niet meer op Facebook, dus chatten zit er niet in.
annemie

24 August 2010 om 18:14

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.