blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

ochtendhumeur en liefde

7 reacties

toen ik vanmorgen wakker werd bedacht ik me dat ik de ochtend zo leuk vind, dat ik wel 3 ochtenden per dag zou willen hebben. toen ik aan mijn ontbijt begon voor mijn pc was die gedachte echter snel vergeten. een vroege vogel riep me op msn. ik heb al tig keer tegen hem gezegd, dat ik 's morgens vroeg geen tijd heb, maar hij trekt zich daar niks van aan. dacht ik.

in het gesprek dat volgde begon ik me aan hem te ergeren. het leek of niks wat ik zei tot hem doordrong en dan is het een moeilijk gesprek. ik kreeg dus een vreselijk ochtendhumeur en beëindigde het gesprek. nu pas, na 3 koppen koffie begrijp ik wat er aan de hand is. deze man had vorig jaar ook een herseninfarct, maar hij vertelde dat hij er niks aan heeft overgehouden. volgens mij werkt zijn korte termijn geheugen echter toch niet goed. in het vervolg zal ik daar rekening mee houden. ik bezit best veel empathie, maar niet 's morgens voor de koffie. een voordeel is dan weer dat hij niet onthouden zal hebben dat ik zo sjaggerijnig was, haha.

gisteren kreeg ik een teken van hoeveel poof van mij houdt. ik wilde opstaan, maar mijn verlamde voet deed raar. wat bleek, ik stond op poof haar bal, die onder mijn stoel lag. ik had haar daarvoor een paar keer gevraagd waar haar bal was en ze had hem waarschijnlijk toen onder mijn stoel gelegd. voor het geval dat ik zin had er mee te spelen, dan kon ik meteen beginnen. dus ze is toch een hulphond en een heel liefje ook. Smile

ik ga snel weer verder met mijn toch wel leuke ochtend. tot morgen.

 

 

7 reacties

Gezellig om te lezen Roos...wens jou een hele fijne dag verder groetjes Jean..

Sirikit

21 August 2010 om 11:29

Je humor heeft niet onder je gesprek geleden.Je zette me aan het denken. Inderdaad is mijn manier van koken een chinees ritueel.Groeten Izerina
izerinalin

21 August 2010 om 11:48

Ik zou als ik jou was, s'morgens geen msn aannemen. Lijfbehoud heet dat. Wel aardig dat je jezelf voornam, in het vervolg rekening te houden met meneer.

Lief hè van Poof..en die humor van jou..kostelijk.

buitenkans

21 August 2010 om 12:51

Velocity

21 August 2010 om 13:01

dag lieffie, ook alweer wakker op deze mooie dag?
wilgenroosje

21 August 2010 om 13:13

oh lekker, die vinger....'k heb er liever 2 eigenlijkVerlegen
C. Jansens

21 August 2010 om 18:11

Hoi Roosje.

Promotie tot hulphondje !!

Staat daar ook en loonsverhoging tegenover in de vorm van een extra lekker brokje ??

ERIC221

21 August 2010 om 20:23

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.