blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

rotte peertje spelen

4 reacties
rotte peertje spelen

een van de favoriete grapjes van mijn vader was over 2 gekken, die steeds in een boom klommen en er zich dan uit lieten vallen. ze speelden rotte peertje. ik dacht dan altijd maar dat spelletje moet dan toch wel veel pijn doen?

ik schreef al eens eerder wat het moeten gebruiken van een rolstoel voor mij betekent. voor veel mensen betekent het achteruitgang. voor mij is het vooruitgang, nog steeds. ik zit er dan ook totaal niet mee, wel in en dat is b.v. echt leuk als je in een lange rij voor de kassa staat. ik zit dan op mijn dooie gemakje te wachten. 

als men mij wil raken dan zijn er een heleboel dingen waarmee dat kan. maar dat zijn dingen, die ik niet op mijn weblog schrijf. als men mij per se wil zien als een verlengstuk van mijn wielen be my guest, maar het zegt meer over diegene dan over mij Smile tot morgen.

 

 

4 reacties

Wilgenroosje het is niet zo erg om in een rolstoel te moeten zitten. Als je dit niet wil of je eigen er voor zou schamen kom je nergens meer.

Mijn vrouw zit al vele jaren in de rolstoel en we kunnen gaan en staan (rollen) waar we willen ook dank zij een rolstoel aangepast busje.

Sterkte en de groetjes van Chris.

 

cverkaart

19 August 2010 om 13:59

Nee, het is niet erg, hoogstens vervelend, als iemand heel dom reageert.

Op mijn blog taart. Ik heb een poosje gedacht, dat het bezorgd zou worden, maar nee, ik ben het zelf, ik hoop wel met chocolade en slagroom.

Het is weer mooi geweest vind je niet, zoveel aandacht, straks gaat ze krullen.

buitenkans

19 August 2010 om 14:47

Ik begin toch het gelijk aan mijn kant te krijgen met het wc papier. Wat je reactie op Er was eens... betreft: niet van wakker liggen, hoor. Er gebeurt alleen iets wat ik zelf heel erg zou vinden voor mezelf. Eerst komt er wrevel, dan vindt men je zielig. En zielig gevonden worden is een crime, vind je niet?
annemie

19 August 2010 om 16:55

Dat word er van onze dochter ook tegen ons gezegd,door kinderen,het is een zielig meisje.Dan leggen wij uit dat Mariska helemaal niet zielig is.

Grote mensen kijken alleen maar en zeggen niets(durft men niet?).Dan kijken wij gewoon terug en zeggen vriendelijk gedag.Ook wel niet hoor het is er na hoe er gekeken word.

Mariska vind zich zelf ook niet gehandicapt,zo voelt ze dat volgens ons.De manager van (naam noem ik niet)noemde hun op een vergadering eens gehandicapt, beledigt dat Mariska was.

Je bent een mens Roos,een sterkte dame.Smile

wijari

19 August 2010 om 17:27

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.