blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

naar beneden trappen

8 reacties

mensen, die zich ongelukkig voelen, reageren zich af door naar beneden te trappen. dat is heel gemakkelijk en geeft waarschijnlijk de (tijdelijke) voldoening, die deze mensen nodig hebben. dit gebeurt in het groot, b.v. als je geen poot aan de grond krijgt bij je baas kun je altijd de schuld geven aan "die buitenlanders" als het niet met je gaat zoals jij vindt dat het zou moeten gaan.

het gebeurt al op de kleuterschool, kinderen worden gepest, men probeert hen te helpen, maar tot voor kort werd er nooit aandacht besteed aan de pesters, terwijl juist zij degenen zijn, die het moeilijk hebben.  

op een mooie dag zoals deze heb ik geen zin me te verdiepen in de beweegredenen van een zekere stadsfiets, waarom ze steeds nieuwe slachtoffers zoekt. maar slachtoffer ben je pas als je je slachtoffer voelt, dus ik hoop dat ze snel een andere hobby vindt.

grappig de reactie van marie gisteren dat er meer over me op internet staat dan ik denk. toevallig bewees mijn verhalenvriend john dat afgelopen zondag. sommige gegevens kloppen niet, zeker als ze door anderen ergens geplaatst zijn. als je zoals ik 10 jaar in cyberspace rondzwerft laat je veel sporen achter. jezelf ontgoogelen is praktisch onmogelijk. tot nu toe ben ik echter nog geen dingen tegen gekomen die ik geheim wil houden.

bij het boodschappen doen kreeg ik een hypo, ik was vergeten dat ik een half uur vroeger had gegeten. daarom maar snel een chocoladebroodje gekocht en in de hal van het winkelcentrumpje op staan eten. lekker Smile zo had ook dat nadeel weer zijn voordeel. tot morgen.

8 reacties

Zeg, ik zit me toch ook zo te ergeren aan die stadsfiets, hoe giftig kun je zijn. Zou ze er ook groen uitzien? Heel vervelend allemaal.

Lekker zeg een chocoladebroodje..ik had net ook trek in een stukje chocolade. Nee, Ineke eerst je appel op eten dacht ik. Die had ik namelijk geschild, en weer in een zakje in de koelkast gelegd, als je het benauwd hebt, is eten niet aantrekkelijk. Dusse heb ik nu mijn appel op.

De apotheker, wil ook wel bezorgen, maar ze komen altijd vroeg in de avond, en dan wil ik al naar bed, dus als ik kan ga ik zelf. Handig dat ze voor jou de medicijnen bijhouden. ik weet eigenlijk niet, of ze dat hier ook doen. Ach wat je zegt, je bent er eens mee weg hè?

 

buitenkans

17 August 2010 om 13:44

Doe de mensheid eens een plezier en blijf in je hypo :))))

Erger me ook aan jou dagelijks geklaag!

En een grote meid zijn en de reactie laten staan........

Dwarkje

Velocity

17 August 2010 om 15:00

hoi lieffie, wat heb je dat weer schitterend verwoord Smile b.t.w. op mijn blog doe ik wat ik wil, zoals jij me al eens hebt aangeraden. vind het wel grappig dat je de schoen meteen aantrekt.
wilgenroosje

17 August 2010 om 15:04

Op je blog is ook het enigste wat jezelf kan hahahah

De rest gaat niet van een leien dakkie hea?..lollllllllllllllllllllllllllll

 

Velocity

17 August 2010 om 15:06

verklaar je nader
wilgenroosje

17 August 2010 om 15:11

voor degenen die wachten op het vervolg, ik vermoed dat velocity om boodschappen is. ze gaat vandaag eens extra lekker koken, haar specialiteit, een pot worteltjes en erwtjes Smile
wilgenroosje

17 August 2010 om 15:33

Er is wel een wet op de privacy. Maar we zouden schrikken,als we wisten wie allemaal wat van ons weet. groeten Izerina
izerinalin

17 August 2010 om 16:43

zelfs jou advies aan mij lukt jou niet hea..........koken haha....wat lukt jou wel?...op je toesenbord rammelen in de hoop dat je wat aandacht krijgt?...lolllllllll....zal hem jou geven hoor ....kan je ook eens denken dat je heel wat bent..........not dus

 

Velocity

17 August 2010 om 17:11

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.