blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

zorgen of bemoeien

2 reacties

gisteren bleek me dat ik ergens verwacht werd, maar de uitnodiging had me niet bereikt. degene, die hem had moeten gegeven, had geprobeerd eerst mijn vervoersproblemen op te lossen en toen dat niet lukte me vergeten te vertellen van die uitnodiging.

het valt haar niet kwalijk te nemen, ze had het veel te druk. gisteren heb ik haar proberen uit te leggen dat ik heel goed in staat ben zelf dergelijke dingen te regelen, dat de vrouw, die alles kon nog in dit lichaam huist, al beweegt ze zich moeilijker. voor een deel werd een en ander veroorzaakt door de angst dat ik haar om hulp zou vragen en ze nee had moeten zeggen. het valt niet mee voor je ouders te moeten zorgen, maar ze moet oppassen dat het niet ontaardt in bemoeizucht.

nu gaan we samen een keer daarheen een van de volgende weken, ijs en weder dienende. een en ander heeft me wel wat opgefleurd, omdat ik de hele tijd dacht, dat alleen haar vader was uitgenodigd en ik voelde me overtollig.

het raadsel omtrent de vlissinger, die steeds in het nieuws verschijnt is nog niet opgelost. de ene keer reed hij op een gestolen fiets en daarna reed hij dronken op een snorfiets. gisteren las ik dat hij een miljoen heeft gewonnen in de lotto. nu wil ik toch wel heel graag weten wie hij is en of hij misschien iets aan mij wil doneren. met een halve ton ben ik al tevreden Smile

tot morgen. 

2 reacties

Nee Rosa, het valt niet mee, die ouders, je doet er niet mee wat je wilt. Ik merk toch wel eens, dat ik mezelf te weinig laat verwennen, kinderen vinden dat ook leuk hè. Bij jou was het weer anders, maar ik zie dat je het snapt. Het was lief bedoeld hè? En stel..dat ze nee had moeten zeggen, dan is dat toch een dilemma. ( voor haar).

Die Vlissinger, nee dat weet ik ook niet, maar daar komen we wel achter..zegt een buurvrouw altijd die alles van iedereen weet.

 

 

 

 

buitenkans

14 August 2010 om 15:01

Moeilijk om elkaar als volwassen mensen te behandelen. Je ziet wel vakeer,dat de rollen later omgekeerd worden. Groeten IZerina
izerinalin

14 August 2010 om 16:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.