blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

schrijven is een vak

3 reacties

en als je voor een bepaald beroep geleerd hebt wil dat niet zeggen dat je dan ook andere vakken beheerst. zo vermaak ik me dagelijks met de berichten van de hulpverleningsinstanties. bij sommige berichten lees ik alleen de titel en ga er dan zelf een bericht bij verzinnen. zoals vandaag.

"dronken man valt voor agent" stond er. waarbij ik me meteen afvroeg of die man, doordat hij dronken was op geuniformeerde mannen viel of dat hij dat ook doet als hij nuchter is. en waarom moet dat dan vermeld worden? ik denk dat er honderdduizenden mannen op agenten vallen, al dan niet van hetzelfde geslacht.

iets wat ik gisteren las ben ik meer van onder de indruk. er kan geen inzamelingsaktie georganiseerd worden voor pakistan omdat veel mensen op vakantie zijn. dan hadden wij geluk dat de ramp van 1953 buiten de vakantieperiodes viel. ik begrijp werkelijk niet hoe die sho met zo'n flauwe smoes durft aan te komen. giro 555 heeft voor mij afgedaan in elk geval.

maar genoeg gelachen Fronsen tot morgen.

 

3 reacties

Zeg Roos,kun jij niet gaan schrijven voor een cabaretier? Groeten Izerina
izerinalin

13 August 2010 om 12:03

Ik lees net dat Giro 555 geopend wordt, voor hulp aan Pakistan. Misschien nog op de valreep voor jou...Vanaf vandaag spotjes op radio en  TV.

Zeker is schrijven een vak, lezen ook trouwens. Dat zie je toch dagelijks terugkeren, hier ook in blogland. Schiet al op hè de vakanties van je hulpen. Niet leuk voor hen, maar ik vind het fijn voor joju.

 

buitenkans

13 August 2010 om 12:44

Wat dat betrefdt denk ik toch wel dat jij vroeger het verkeerde beroep gekozen hebt.Lachend

Als schrijver had je vast ook aardig aan de bak gekomen!

 Ja, dat laatste is wel triest eigenlijk, het komt er een beetje op neer dat die organistie denkt dat mensen pas hun portemonnee trekken als ze eerst vermaakt worden met het entertainment...

 

Riet Luteijn

13 August 2010 om 13:19

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.