blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

ik heb geen GSM

3 reacties

daarnet hoorde ik op t.v. dat gsm geld, status en macht betekent. ik heb geen van 3 en ik zit er totaal niet mee. zelfs toen ik raadslid was kon ik er niet aan wennen, dat ik die laatste 2 "uit hoofde van mijn funktie" kreeg toebedeeld. ik herinner me dat ik uitgenodigd was voor de opening van een sporthal. gewoontegetrouw ging ik achteraan zitten en was zeer verbaasd dat er een plaats voor me gereserveerd bleek op de eerste rij. ik ken iemand die al haar hele leven bezig is die gsm te bemachtigen en als ik haar zo bezig zie denk ik meid, ga nu toch eens wat beters doen met je leven, iets waar je gelukkig van wordt. maar wat de ene gelukkig maakt, geldt misschien niet voor de andere.

ik ben vanmorgen blij opgestaan. weliswaar een half uurtje te laat, maar ik had een goede reden. door het vallen was er iets mis gegaan met mijn rug en de laatste week werd ik 's morgensvroeg wakker met rugpijn. ik ben jaren geleden geopereerd aan een rughernia en heb nog jaren daarna 3 keer per dag oefeningen gedaan. ik ken die oefeningen nog, maar met een verlamd been zijn die niet uit te voeren. daarom was ik al aan het piekeren hoe dat nu moest met die rug. de wijkverpleger stelde me gerust gisteren. hij zei het zou juist vreemd zijn als ik mijn rug niet zou voelen na die val en toen ik vroeg of hij dacht dat de pijn wel weer zou verdwijnen knikte hij. en hoera!!! vanmorgen voelde ik nog maar een heel klein ietsiepietsie pijn.

de thuiszorg was juist heel vroeg vanmorgen en de traiteur is ook al geweest, ik zal zo eens kijken wat de pot schaft. kom nu pas aan mijn koffie toe, dus daar ga ik me nu eerst aan wijden. tot morgen.

3 reacties

Voor mijn doen lang geleden dat ik reageerde. Heb je wel gevolgd, hoor... Want je zou weer eens rare dingen moeten uitspoken. Fijn dat je rug beter wordt. Die van mij deed ook al een paar dagen pijn. Tot ik plots de reden wist: ik heb een nier die niet optimaal werkt. De sapjes waren op dit weekend en ik heb prik gedronken. Alleen... daar drink ik veel minder van. Door het benauwde weer wel veel vocht verliezen en er te weinig terug ingooien, zeg maar. Ben gisteren volop beginnen drinken (non-alcohol) en voel al verbetering. Lekker rustig in Bresjes zeker, na al dat feestgedruis??? Zoonlief heeft 3 dagen na elkaar 12 uur non-stop lopen bedienen. Miniscus is nu wel helemaal naar de Filistijnen...
annemie

11 August 2010 om 11:39

Fijn,dat je rug beter is.En status,ach het is een wankel bezit. Groeten Izerina
izerinalin

11 August 2010 om 12:10

Ik lees GSM geld, ik denk wat is dat nu toch. Maarrr..ik ben weer mee. Wat een onzin, een gsm is reuzehandig, en daar is alles mee gezegd. Golbel system for mobile communication.

Houden van status en macht, is zeer verderfelijk, en mensen met geld, denken ook nog dat het te koop is, status en macht.

buitenkans

11 August 2010 om 13:12

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.