blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

ramptoerisme 2

7 reacties

's morgens kijk ik altijd naar mijn bezoekersteller hoeveel er die nacht gepasseerd zijn. meestal zijn dat er een stuk of 10 en ik vermoed dat de meesten hiervan z.g. botjes zijn, zoekprogrammaatjes zoals van google b.v.

vanmorgen waren er 20 langs geweest, dus hebben diverse zeelandnetters weer eens voor ramptoerist gespeeld. op het weblog van iemand, die door iedereen wordt verguisd, maar die iedereen leest, was n.l. een naam verschenen, die leek op de mijne. dus tuk op een relletje gingen mensen ook naar mijn weblog kijken. jammer mensen, het gaat niet over mij Smile er zijn meer mensjes die roos heten, haha. trouwens die teller bekijken heb ik overgehouden aan de website, die ik eens had, met veel amerikaanse en australische bezoekers, dus in mijn nacht was het daar soms druk.

vanmorgen nog eens naar mijn nieuwe aanwinst gekeken. als ik weer wat minder wankel op mijn benen sta zal ik er een foto van maken. ik heb nog nooit in mijn leven een fruittest gehad. ik kende het woord eigenlijk alleen uit oude meisjesboeken, die ik een tijdlang verzameld heb. in tijden dat ik het niet zo makkelijk had las ik die boeken graag. 's winters sneeuwde het altijd en gingen ze schaatsen en 's zomers was het altijd mooi weer. het leven in die boeken was simpel en daar had ik vaak enorme behoefte aan.

gisteren op de rommelmarkt viel me op dat ik nog steeds wordt aangetrokken door dingen, die ik vroeger verzamelde. zo scheelde het een haar of ik had een geluidsinstallatie gekocht, terwijl ik er minstens 4 heb, waarvan 3 op zolder. ook bleef ik speuren naar kookboeken, wat moet ik er mee. de laatste jaren heb ik een klokkentik. zag een mooi marmeren klokkenstel, werkend, maar ik heb al een marmeren klok en voor mij hoeven ze niet te werken, de tijd gaat al snel genoeg.

zo meteen weer eens proberen een brood te gaan kopen. tot morgen.

7 reacties

HaHaHa Roos . Wat mij betreft klopt dat. Ik zag dat blogje, snapte er niets van en heb dus even bij jou gekeken wat hij nu precies bedoelde.

Groetjes  Piet

delientjes

08 August 2010 om 10:17

Goedemorgen Rosa,

Mij zijn allerlei testen bekend, voor zaken als intelligentie, zwangerschap, rijvaardigheid.. maar een fruittest ? Kun je dan zien of je een appel-of peertype bent ? Ik wacht je foto maar afKnipoog. 'n Hoejen dag verder! 

Jopie Meerman

08 August 2010 om 10:25

mij noemden ze vroeger altijd roosje, vandaar nu dus de naam roosje paintings. merk wel dat namen snel worden afgekort...Rosa is ook een mooie naam.

fijne dag. rosette.

Nardan.

08 August 2010 om 12:16

Ik ben benieuwd naar je fruittest. Groeten Izerina
izerinalin

08 August 2010 om 12:25

Ramptoerisme, geweldig leuke naam heb jij bedacht...hoe komen ze erbij..Rosa en ramptoerisme, jij zou toch nooit een ramp veroorzaken zeg. Roos...roosje..rosa. je zegt het maar.

Ik dacht eigenlijk dat je blog over de visserijfeesten ging...ook ramptoerisme soms. Afijn de garoeten hè?

 

buitenkans

08 August 2010 om 13:01

Hallo, ik ben geen ramptoeriste maar wel iemand die vannacht bij je langs is geweest. Zelf ben ik geen schrijfsters maar wel een trouw lezer van bepaalde blogs. O.a. die van jou. Reageer ook nu voor het eerst en vond het wel zo netjes even gedag te zeggen Onschuldig

CvH

cvh

08 August 2010 om 18:49

hoi cvh, ik ben heel blij met je reactie! jij hoort dan bij die eerste 10 nachtelijke bezoekers, geen ramptoerist zijnde Smile maakt niks uit hoor, vind het leuk iets van je te horen.
wilgenroosje

08 August 2010 om 19:36

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.