blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

feestgewoel

3 reacties

het was gezellig vanmorgen. lekker luxe, rommelmarkt voor de deur, dus ik moest niet ver reizen om er te komen. ik was redelijk vroeg naar bed gegaan, omdat er soms een hele nacht lawaai is van uitpakkende handelaren, maar deze keer viel het mee. misschien ook wel omdat het af en toe regende.

deze keer had ik me voorgenomen om als ik iets zag wat ik echt mooi vond, dat meteen te kopen. dat was meteen raak, bij het eerste het beste kraampje vond ik een art deco fruittest. weliswaar niet helemaal gaaf, maar wel vakkundig gerestaureerd en ik ben toch niet van plan hem door te verkopen. ik vind m gewoon mooi, de kleuren passen ook goed in de kamer, geel met donkergroen.

we wilden nog ergens koffie drinken, maar het was overal te druk en hoempamuziek, dus gingen we voor mijn huis op het trottoir zitten met onze koffie. ik had echter geen klein tafeltje, dus kocht ik er eentje op de rommelmarkt. dochter kocht er ook nog eentje, driehoekige 50 er jaren bijzettafeltjes. gelukkig begon het weer te regenen, want anders hadden we misschien nog meer tafeltjes gekocht haha. poof had het vreselijk naar haar zin, er liepen een heleboel leuke mensen voorbij en zij mocht ook los op straat lopen.

wat me wel opviel is dat  minstens 95% van de rommelmarktbezoekers 40 plus is. zij zetten hun huizen dus vol verzamelingen, waarmee hun kinderen later weer op de rommelmarkt kunnen gaan zitten Smile  toen ik nog mijn winkeltje had kwam er op een middag een belgische mevrouw binnen, die een heleboel klein spul kocht, zoals vaasjes e.d. ze vertelde dat ze veel neefjes en nichtjes had, die vaak op bezoek kwamen en graag een erfstukje kregen. ze had nu niet veel meer, dus kocht ze er "erfstukjes" bij. 

ben nu wel moe van me in dat feestgewoel te mengen. heb hier en daar wat bekenden gesproken en ik dacht ook een weblogster te zien, die vaak naar rommelmarkten gaat. ik ga nu een beetje uitrusten. tot morgen. 

3 reacties

Het was gezellig, dat lees ik, Poof vond het ook.Wat een schoonen dag, met mooie aankopen. Rust lekker uit, tot morgen.
buitenkans

07 August 2010 om 16:27

kan best dat het grootste deel 40 plus is. zelf kom ik weinig op een rommelmarkt. wel ga ik er zitten met koninginnedag met mijn dochter, die heeft dan vaak spullen die ze niet meer gebruikt en nog goed zijn.

fijne avond.

rosette.

Nardan.

07 August 2010 om 17:54

DAt van die "erfstukjes"vind ik geweldig. groeten Izerina
izerinalin

07 August 2010 om 18:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.