blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

de provincie is vohol!!!

4 reacties

gisteren las ik voor de tweede keer dit seizoen dat zeeland nog niet vol is. ergens op zuid- en noord-beveland is nog plaats. daar heb je lekker veel aan als je vakantie ergens anders in de provincie wilt vieren. mijn dochter moest gisteren om me lachen toen ik uitriep "ze zeggen dat er nog plaats is, ze kunnen nog op mijn hoofd gaan zitten". omdat iedereen hier rust en ruimte komt zoeken is er geen ruimte meer en de rust is verdwenen. misschien vinden stadsbewoners het hier nog rustig, dat is voor mij dan ook de reden dat ik niet in de stad woon.

op de provincie werken een stel ijverige ambtenaren, die ze van mij best eens een paar maanden met vakantie mogen sturen. eerst gaan ze zeeland als fietsprovincie promoten en dat wordt dan gecombineerd met het organiseren van fietstochten voor 55-plussers. midden in het hoogseizoen! dwars door alle drukte jaagt men deze ouderen met de tong op hun schoenen langs de kust. ik schreef er al eerder over. ik betwijfel of deze mensen ooit nog eens per fiets de provincie gaan verkennen. daar hebben ze trouwens helemaal geen tijd voor, want gisteren las ik dat de provincie de ouderen de bus en de trein in wil hebben. je zou als 55-plusser vreselijk gaan verlangen naar een raam met geraniums om achter te gaan zitten. heb je je hele leven hard gewerkt en dan moet je nog van alles.

soms ben ik gewoon blij dat ik rolstoeler ben, gelukkig zijn wij als doelgroep nog niet ontdekt. al blijft die stoel saai van kleur, ik heb m in bruikleen, dus mag m niet knalgeel laten spuiten. jammer genoeg. en zo'n oranje vlaggetje wil ik niet. misschien kan ik mijn dochter vragen eens creatief te doen met vlaggen.

tot morgen. 

4 reacties

Weet je wat ik me wel eens afvraag Roos? Was er eerst de behoefte aan een georganiseerde aktiviteit of hebben een paar ambtenaren behoefte aan organiseren en zoeken ze er een doelgroep bij? Ik ga gewoon zelf fietsen op een rustig moment en het liefst,waar zo min mogelijk mensen komen.Zouden veel mensen niet meer gewoon zelf op stap kunnen? groeten Izerina
izerinalin

06 August 2010 om 11:49

Je hoeft natuurlijk niet mee te doen..ik bedoel maar..ik hou helemaal niet van georganiseerde "uitstapjes".. Hoe dan ook fiets/boot/auto/trein. Ik wil zelf weten waar ik ga of sta.

Rosa, Johnny fietste vanmorgen in Oostzeeuws Vlaanderen, toen hij thuis kwam zei hij Ien dat moeten we eens met de auto doen. Zo mooi, door de polders en geen hond te zien. Bij wijze van...het is natuurlijk alleen vol aan de kust..maar ja daar woon jij..

Nog even dan heb jij je dorp weer terug..

buitenkans

06 August 2010 om 13:17

dat hoogseizoen hier, ik vind er niet veel aan hoor. veel te druk. maar goed, het is goed voor de economie dus laat de toeristen maar komen, maar ik zal blij zijn als het oktober is. dan is het weer echt rustig... hier in Vlissingen.

rosette.

Nardan.

06 August 2010 om 13:20

Te gek voor woorden om 55 plussers met de bus te laten gaan,zo leren zij en ook wij het deelnemen aan het verkeer af,dom dom.

Als wij willen fietsen met een groepje organiseren wij dat zelf wel,zeker geen route in de drukte.

Dag RoosKnipoog

wijari

06 August 2010 om 13:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.