blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

burenruzie

2 reacties

toen ik een jaar of 10 was kregen we nieuwe buren. de nieuwe buurvrouw had naam gemaakt als pestkop eerste klas. mijn moeder en de buurvrouw aan de andere kant van het bewuste huis werden aan alle kanten gewaarschuwd. nadat de nieuwe buren er nog maar even woonden was het al patat. wat de nieuwe buurvrouw voor streken uithaalde weet ik niet, maar de andere buurvrouw had er geregeld hyperventilatie aanvallen door. ik herinner me wel dat mijn moeder een keer zo kwaad was dat ze over de schutting een emmer water over het hoofd van de boze buurvrouw gooide. die kwam net van de kapper vandaan.

op een middag stond er een ambulance in de straat. de man van de boze buurvrouw werd naar het ziekenhuis gebracht. hij was gestoken door een wesp en bleek daar allergisch voor. zijn vrouw bezocht hem de volgende dag met de bus. toen ze terugkwam bleek ze haar huissleutel niet bij zich te hebben. mijn moeder hoorde haar rammelen aan de achterdeur, ze was in paniek omdat ze niet binnen kon. mijn moeder wist dat de sleutels van sommige achterdeuren in het blokje identiek waren en bood haar sleutel aan. die paste niet. toen ging ze naar de andere buurvrouw om haar sleutel te halen en die paste wel. en daarmee was de vrede getekend. vriendinnen zijn ze nooit geworden, maar de rust was weergekeerd in de straat.

vanmiddag komt er iemand mijn personenalarm repareren. de alarmcentrale krijgt wel mijn melding door, maar ze kunnen mij niet verstaan. zodoende weet de bereikbaarheidsdienst wel dat ze moeten komen, maar niet hoe dringend het is.

ik heb nog wat andere probleempjes, die ik vandaag wil oplossen en daarmee is de week weer in volle gang. tot morgen.

2 reacties

Dat is wel vreemd,van je alarm. Werkte het ook op die manier,toen je viel? Groeten Izerina
izerinalin

02 August 2010 om 11:44

Ik neem aan, dat ze bij het vallen van jou, achter het mankement kwamen. Een geluk bij een ongeluk.

Gelukkig is het niet zo warm op het moment hè Rosa, dan bouw je sneller energie op. Vandaag weer een dag erbij, voor de opbouw van je zelfvertrouwen. Elke dag is er één, denk ik maar. Dag lief.

buitenkans

02 August 2010 om 13:28

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.