blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

rare dag

4 reacties

2 down 3 to go. vanmorgen invalkracht gehad. donderdag komt mijn vaste begeleidster. volgende week dinsdag en donderdag invalsters. ik snap dat het moeilijk is voor de planning, al snap ik niet dat ze ieder jaar zo laat zijn met zaken te regelen. tegen de tijd dat ze vakantiekrachten willen inhuren hebben die al lang een ander vakantiebaantje. vandaag vond ik het zwaar, ben vroeger opgestaan dan normaal, dat moet ik eigenlijk niet doen, maar o.k. dan vanavond maar wat vroeger naar bed.

al met al heb ik weinig inspiratie. misschien verbetert dat nog in de loop van de dag. tot morgen. 

4 reacties

Is het bij jouw organisatie ook zo,dat vakantiegasten,die zorg nodig hebben "voorgaan"? Groeten Izerina
izerinalin

27 July 2010 om 12:45

Het is toch altijd zwaar voor je die vakanties. Je wilt zelf ook dat het goed gaat, en sta dan bijvoorbeeld vroeg op.  Moeilijk toch. Morgen beter, hè lief.
buitenkans

27 July 2010 om 14:36

tja, die planning van de zorg kan ik ook niet altijd begrijpen. mijn klanten klagen daar ook snel over hoor. ze weten toch al langer van te voren wie er wanneer met vakantie gaat. sterkte!

rosette.

Nardan.

27 July 2010 om 16:29

soms wel izerina, dat geldt dan voor persoonlijke verzorging. maar voor huishoudelijke zorg en begeleiding niet, daaarvoor moet gewoon vervanging geregeld worden. ook de vaste krachten hebben recht op hun vakantie.
wilgenroosje

27 July 2010 om 18:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.